SOS! Gyógytornász vagy egészségügyi asszisztens szakma jobb?
Én egészségügyi asszisztens szakmát szeretnék, mert találtam egy sulit,ami viszonylag nem nehéz, elismert diplomát ad és mellette több kisebb szakmát is megtudnék csinálni.
A gyógytornász egyetemre is bejutottam, viszont ide csak anyum kényszerítene, nekem elment a kedvem , mert nagyon sűrű, semmit nem tudok csinálni mellette és nehéz.
Ezzel lenne egy diplomám, amivel vagy elhelyezkedek, vagy nem ,a másikkal lenne egy általános, ami bárhol jó, és mellette lenne több kisebb is, de nem egyetem és anyám hallani se akar róla.
Úgy amúgy melyik jobb, szerintetek?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2 évből lecsökken 1 évre? Ugyanis a gyakorló ápoló elég sokban fedi az egészségügyi asszisztensi tantárgyakat.
Melyik a keresettebb? Nézegettem álláshirdetéseket kíváncsiságból, azért keresik mindkettőt. Mindkettőre lehet szakosodni. Szerintetek melyiket érdemes? Mert nem tudom eldönteni.
Csak annyi kérdésem volna,hogy mennyi a fizetés??Vannak e juttatások?(Pl kajacsekk,cafeteria,stb). Hány órában dolgozol? Csak azért érdeklődök,mert tegnap kezdtem el a sulit,de azt mondták nagyon kevés a fizetés,nekem pedig két gyerek mellett nem mindegy mennyit vinnék...
Ezt olvastam egy oldalon: "Köztudott tény, hogy az egészségügyi ellátás munkaerőhiánnyal küzd. Nem csak az orvosi ellátásban van szükség magas szaktudással rendelkező szakemberekre, hanem az egészségügyi team tagjaként járóbeteg szakrendelőkben, gondozókban az orvos...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!