Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Átt tudom majd venni?

Átt tudom majd venni?

Figyelt kérdés

Pénteken adtak fel nekem egy ajánlott elsőbbségi levelet, szombatra érkezik postán maradóra

Szombaton ki fogják adni nekem a levelem?

2017. jan. 20. 14:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha nyitva van a posta, akkor igen. Ha nincs, a kedvedért nem fognak kinyitni.
2017. jan. 20. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Lenyírtam a hajam kopaszra, nem áll jól sem, gusztustalannak tartanak majd? 22F

Elegem lett belőle, hogy 3 hetente fodrászhoz kell járnom, hogy mindig fésülgetnem, mosnom kell a hajam...és letoltam kopaszra idegből. Elég előnytelen, itthon is mondták, hogy ronda vagyok így. Ti kinevetnétek az utcán? Mármint nem akarok ismerkedni, hanem csak...

Hol csinaljam hogy ne vegyék észre? (konkrétan majd lent lesz )

Egy jo ideje vagdosom magam de mar nem tudom hol csináljam hogy ne legyen feltűnő nem akarom hogy barki lassa ezert alapozóval szoktam lekenni... Tudom Nem megoldás ,de mindenkinek van egy módja hogy mikor mar besokalt lenyugtassa magat nekem ez az nem éppen a legjobb...

Nem gondoljátok félelmetesnek hogy ez a gyakorikérdések oldal és hogy most írom ki ezt a kérdést egyszer csak egy nagyon homályos emlék lesz, messzi...

Ez a mostani pillanat meg fog semmisülni és 2-300 év múlva senki se fogja tudni, hogy valaha volt. Hogy valaha egyáltalán volt gyakorikérdések.

Más is járt itt úgy, hogy kitanult egy, vagy akár több szakmát, belekóstolt, majd rájött, hogy képtelen az adott területen dolgozni?

Bármely területről szívesen olvasok válaszokat. Én segítő pályára készültem, két végzettségem is van, de nagyon sokat változtam az évek alatt, már semmit sem úgy vélek, mint pár évvel ezelőtt, ez pedig meggátol, hogy hitelesen tudjam ezt az egészet csinálni, egyszerűen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!