Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért támadják azt rögtön aki...

Miért támadják azt rögtön aki egy kis együttérzésre vágyik?!

Figyelt kérdés
Megint szembesülök vele hogy a legtöbb ember gonosz. Hogyan jutottunk el idáig? És miért jó ez bárkinek ha vki kicsit elgyengül és segítségre vágyik akkor belérugnak? Miért ilyenek az emberek? Plusz azt is érzem higy végre elértem a célomat erre a barátok is hátatfordítanak mintha csak addig lettem volna jó nekik amíg nem tudtam kiteljesedni az életben?! Borzasztó
tegnap 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Azért, mert a rinyálást senki nem szereti hallgatni.
tegnap 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem támadják.
tegnap 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem voltak a barátaid. De ne általánosíts, valami történt veled, amit nem közölsz velünk, és ebből az egyből következtetést vonsz le az egész emberiségre nézve. Hát ne tedd azt, viszont leírhatnád, mi történt, mindjárt okosabb leszel.
tegnap 20:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Nincsen semmi konkrét dolog csak aprobb dolgok amikkel nap mint nap találkozok. Voltak barátaim ott is ugyanaz lett a vége. 7 évig volt egy legjobb bnöm, amikor latta h jó egyetemre felvételizek es jol megvagyok, kiddrült h hazudozott rolam. A hátam mögött olyat trrjesztett hogy igazabol én cig.any vagyok, illetve lelki beteg stb. Sajnos nagyon későn jöttem erre rá. Egyeremen rögtön lett 2 bnőm. Ott meg azert tavolodfak el tőlem mert nekem tartós kapcsolatom volt nekik meg egy fiu sem jött össze, maradt 2 bnőm ők meg most tizenx év után távolodnak el amikor teljesül a vágyam hogy lesz egy kislányunk. Nekem ez volt a vágyam régóta, ők ezt tudták. Nem titkoltam sose. Ezek a tartósabb bnök voltak kisebb baráti kapcsolataim voltak illetve vannak de a ferjemre számithatok igazán.

De most nem feltetlen a barati kapcsolatokra gondolok hanem mondjuj van egy ember akivel feluletes a kapcsolat pl iskolaban szülő és teljes rosszindulat komolyan. Nehéz leírni de többször segitettem meghallgattam es most is lattam h fél szemmel néz és árad belöle a gonoszság csak mert terhes vagyok (legalabbis szerintem) tzdom h szeretne ő is babát de én sosem éreztettem vele hogy bezzeg nekünk lesz mégegy söt támogattam h legyen kitarto. Most meg tobbször belémrugott (hosszu lenne leirni) tehat ilyenekre gondolok h rosszindulatuak az emberek

tegnap 21:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Vagy így hogy lesz kislányunk látom h többen irigykednek tudtak h nagyon szeretném és pl a családbol is többen még belém akarnak rugni h nem fogjuk birni....babysittert kell felvennünk stb. Amiről tudom h butasag mert elég jol birom a gyereknevelést. Ahelyett h azt mondfák volna h végre teljesül a vágyad dejó! Ehhez képest azt látom rajtuk hogy irigykednek és gonoszkodnak. Nem tudom jobban megfogalmazni.
tegnap 21:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves első ha ismernél tudnád h nem rinyálok soha! Elég nehéz gyerekkorom volt egy alkoholista apa mellett még se rinyáltam senkinek. De az egyetemet is úgy nyomtam vegig h még én támogattam a másik 2 bnőmet amikor leadások voltak...nem vagyok egy rinyalos tipus. Az emberi rosszindulatot nem érten
tegnap 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Neked végig szaladt a szekér, nem tudod, milyen a másik oldalon lenni. Ez nem rólad szól, hanem róluk. Majd ha nekik is lesz férjük, gyerekük, mehettek együtt sétálni. Addig ők más élethelyzetben vannak, spórolnak az energiával, vagy nem akarnak a saját szomorúságukkal megbántani.
tegnap 22:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Mind a 2 barátnom ferjnél van. Egyikuknek van lánya, másik pár nem akar sosem gyereket. Semmi okuk emiatt eltávolodni. Másfelől ha vmi bántja őket tudják h meghallgatom őket. Nincs semmi értelme. De amugy meg mindig nem erről van szo
tegnap 22:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon fura lett a világ, az utóbbi években, évtizedekben, feje tetejére állt. Persze érhetik az embert kellemes csalódások is, de a közhangulat, leginkább bizalmatlanságról, gyűlölködésről, önzőségről, hazudozásról szól. Hogy ezt a háborúk, politika, létbizonytalanság, mindez együtt, vagy mi okozza, fene tudja.
ma 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!