Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan nő aki sokáig...

Van itt olyan nő aki sokáig nem akart gyereket majd változott ez? Mi okból változott?

Figyelt kérdés
ma 00:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Van. Lett.
ma 00:08
 2/7 anonim ***** válasza:
35 éves koromig eszembe se jutott. Aztán csak lett 36 éves koromban. Hogy mi változott? Akkor már akartam, semmi mágia nem volt benne.
ma 00:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Erre egyszerűen meg kell érni. Ez nem azt jelenti persze, hogy aki nem akar gyereket, az éretlen, csak benne ez a tulajdonság nem alakul ki, másokban meg igen. Kiben már 20 évesen, kiben meg 10-15 évvel később. Illetve szerintem az is fontos, hogy ez a vágy önmagában nem elég, a körülményeket is figyelembe kell venni, 20 évesen nem szülünk kopasz pcsára, mert babázni akarunk. És sajnos egyre nehezebb elérni azt az anyagi, párkapcsolati stb szintet, amiben a felelősségteljes nők úgy érzik, hogy biztonságosan jöhet a gyerek.
ma 07:32
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Nekem az első babám sajnos 3 naposan meghalt...baromi nagy trauma volt és mondtam is a férjemnek hogy soha többé nem vállalok babát szóval ha úgy gondolja akkor váljunk el békében...aztán 5 évvel később jött a covid ott valami átkattant....és most itt szuszog mellettem az egészséges 3 éves kisfiam 💕
ma 07:49
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
#4-es, de nem erről szólt a kérdés, értelmezd már... 🤦
ma 08:05
 6/7 anonim ***** válasza:

És? Ez miért baj?

ma 08:39
 7/7 anonim ***** válasza:

#5 Tudom hogy sosem szexeltél még életedben és ezért vagy bunkó minden létező nővel (a neten, a valóságban vszeg félénk vagy) de ha megpróbálsz gondolkozni akkor rájössz, hogy a kérdés nem pontosított, hogy miért nem akartak a női válaszolók gyereket.

A te agyad automatikusan arra asszociált hogy "csak meeee nem volt kedve hozzá", de ez nem az egyetlen helyes válasz.

ma 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!