Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkóságnak számít befingani...

Bunkóságnak számít befingani a telt buszon ? (Melegben, 91es busz, Rózsadomb)

Figyelt kérdés
Nem bírtam visszatartani a nevetést, ahogy az emberek legyezték magukát, áh..

jún. 5. 12:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem, kifejezetten preferált társas viselkedési forma, javaslom, alkalmazd minél gyakrabban.
jún. 5. 12:56
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Igen, hatalmas bunkóság és gusztustalan. Szégyen vagy.
jún. 5. 12:57
 3/18 A kérdező kommentje:
Ha visszatartom bélcsavarodásom lesz. IBSem is van. Nem mellesleg sajnos ha nehéz kaját eszek a fing is nehéz, 15 percig ott marad legalább, nehéz büdös fing.
jún. 5. 12:58
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
De miért zárt térben kell?
jún. 5. 13:00
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Akkor egyél normálisan.
jún. 5. 13:04
 6/18 anonim ***** válasza:
22%

Nem, dehogy. Ha fingani kell, akkor muszáj. Jobb mintha fájna a hasad, mert a gázok benned maradnak.

Csak arra figyelj, hogy ne nézz a szembe, ne sugalld azt, hogy te fingtàl, csak fingjàl és ugyanúgy nyomkod a telót vagy néz ki felé ablakból.

jún. 5. 13:08
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

6

Persze, sőt fosson és hugyozzon a busz közepébe, nehogy még a végén egy kis kellemetlensége legyen.

jún. 5. 13:10
 8/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha direkt csinálod, és még röhögsz is, akkor bunkóság. Ha nem tudod visszatartani, és véletlenül "kicsúszik", és diszkréten csinálod, akkor nem az, és elfogadható.n
jún. 5. 13:37
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Ja és nem lesz bélcsavarodádod ha visszatartod. Ha kibírod, akkor inkább tartsd vissza addig amíg le nem szállsz. A vizelet, és széklet visszatartástól sem lesz semmi bajunk.
jún. 5. 13:41
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
Te is ilyen fingfétises vagy?
jún. 5. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Bunkóságnak számít, ha egy férfi kolléga nagyon megbámulja a mellemet, vagy ebben az esetben megbocsájtható?

Van egy kollégám, akivel van vonzalom köztünk, mindig kedvesen mosolyog, néha beszélgetünk. Legutóbb valamivel korábban érkeztem és teljesen váratlanul összefutottunk az ajtóban, én egy kivágottabb felsőben voltam. Előtte még sosem láttuk egymást utcai ruhában,...

Mennyire számít bunkóságnak az, ha valaki örül annak, hogy egy idegesítő osztálytárs beteg és nem jön iskolába?

Főleg azért mert az áldozat gyerekesen is szokott viselkedni, pl. az egyik ember kapucniját mindig a fejére húzta...

Ez bunkóságnak számít?

Gimis vagyok, a suli büfében néha-néha szoktam venni egy Xixot, (a tutti fruitys ízű a kedvencem) és az egyik barátnőm rendszeresen kér belőle, azaz ihat-e belőle egy kortyot, mert szomjas. Én megengedem neki mindig, mert egyik nap cserébe ő vett nekem egy ugyanolyan...

Bunkóságnak számít, ha a családban valaki folyamatosan a telefonján hallgat valamit hangosan (még a WC-n meg a kádban is)?

Engem rohadtul idegesít, és nem veszi észre magát: szóltunk neki, nem hajlandó abbahagyni

Bunkóságnak számít 1200 Ft-ot apróban fizetni?

Kopaszi gát, parkoló: tudtam, hogy 3 órát leszünk ott, 2 kocsival. Így itthon zacskóba raktam 5-10-20 Ft-okban a megfelelő összeget, és ezzel fizettem. Mögóttem páran beszóltak, hogy 'szopatom őket', de a biztonságiaknak sem tetszett (nekik számolni, azaz dolgozni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!