Bunkóságnak számít befingani a telt buszon ? (Melegben, 91es busz, Rózsadomb)

válasza:

válasza:

válasza:Nem, dehogy. Ha fingani kell, akkor muszáj. Jobb mintha fájna a hasad, mert a gázok benned maradnak.
Csak arra figyelj, hogy ne nézz a szembe, ne sugalld azt, hogy te fingtàl, csak fingjàl és ugyanúgy nyomkod a telót vagy néz ki felé ablakból.

válasza:6
Persze, sőt fosson és hugyozzon a busz közepébe, nehogy még a végén egy kis kellemetlensége legyen.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy kollégám, akivel van vonzalom köztünk, mindig kedvesen mosolyog, néha beszélgetünk. Legutóbb valamivel korábban érkeztem és teljesen váratlanul összefutottunk az ajtóban, én egy kivágottabb felsőben voltam. Előtte még sosem láttuk egymást utcai ruhában,...
Főleg azért mert az áldozat gyerekesen is szokott viselkedni, pl. az egyik ember kapucniját mindig a fejére húzta...
Gimis vagyok, a suli büfében néha-néha szoktam venni egy Xixot, (a tutti fruitys ízű a kedvencem) és az egyik barátnőm rendszeresen kér belőle, azaz ihat-e belőle egy kortyot, mert szomjas. Én megengedem neki mindig, mert egyik nap cserébe ő vett nekem egy ugyanolyan...
Engem rohadtul idegesít, és nem veszi észre magát: szóltunk neki, nem hajlandó abbahagyni
Kopaszi gát, parkoló: tudtam, hogy 3 órát leszünk ott, 2 kocsival. Így itthon zacskóba raktam 5-10-20 Ft-okban a megfelelő összeget, és ezzel fizettem. Mögóttem páran beszóltak, hogy 'szopatom őket', de a biztonságiaknak sem tetszett (nekik számolni, azaz dolgozni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!