1/1 anonim 

válasza:

válasza:Nem szeretem a nagy, hangosan működő gépek közelében lenni (teherautó, kazánház, transzformátor, stb.); tériszonyom van; idegen helyen, ahol nincs nagyobb épület, néha parázok; többször megnézem, hogy mindent bezártam-e?
Kapcsolódó kérdések:
Vágyakoztál már hosszasan valaki/valami után, de amint megkaptad/elérted, elillant az izgalom és már nem és tudtad, mi hozott lázba iránta?
Mesélj, mi volt az, miként élted meg?
Miért csak addig kell valami/valaki ameddig meg nem kapom?
Volt olyan ,hogy tetszett nekem valaki megtudtam ,hogy én is neki és már nem is érdekelt Miért van ez?
Hogyan engedjem el a fülem mellett a dolgokat?
Valami tuti teknika, módszer?
Hogy xarjak le mindent? Értem ezt arra, hogy pl. Munkába ne csesszem fel magam a vevőkön, a kollégákom ha helyettük is dolgozok. Ne vigyem haza a munkát, mindig kiventillálom magam meg van, hogy 3-4 napig pörgök egy dolgon mikor lealáztak vagy felcsesztek és ez hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!