Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek ennyire potyalesők,...

Az emberek ennyire potyalesők,vagy miért csináljál?

Figyelt kérdés
Mikor megtudják,hogy a cégnél esztergályosként dolgozom, egyből jönnek azzal,hogy csinálni kellene nekik valamit. Aztán megvannak sértődve, mikor közlöm,hogy bocs, de nem kockáztatom a munkahelyem.
ma 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi, magyarok ilyenek vagyunk. Nem akarunk fejlődni, továbbra is a '89 előtti mentalitás a trendi, miközben mindenki a fejlődés fontosságáról beszél. Nálunk, ami nincs felcímkézve, arról sokan azt gondolják, hogy akkor az az övé lehet.
ma 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Igen.

Persze, nyilván nem mindenki, sőt, a többség nem ilyen, de elég, ha csak pár százaléknyi ilyen van, az ember jobban felfigyel ezekre, mint a normálisakra.

Én informatikus vagyok (rendszergazda), engem is megkörnyékeztek már ingyen gépért, videokártyáért, RAM-ért, stb...

Aki értelmes, az nyilván felfogja, hogy a munkahelyi dolgokat nem osztogathatom szét, ha meg egy-egy kuncsorgó megsértődik, nekem attól csak jobb lesz, legalább a továbbiakban megkímél a hülye kéréseivel.

ma 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze. Amikor megtudják, hogy masszőr végzettségem van, akkor egyből jönnek ,hogy jó lenne ha megmasszíroznám őket. Amikor mondok nekik ezért egy árat, akkor egyből nem kell.
ma 21:19

További kérdések:

A chadeket is meg lehet a külsejükkel szívatni?

Vagy lepattan róluk, a többiek ugranának a védelmükre? Olyasmikre gondolok, mint: “ Na mi van te kockafejű janicsár, megint elhoztad azt az üres dobozt a nyakadon “? Ez bevállna? “Vagy mi van te, hol vannak a szemeid, begyógyultak? ““Megfenhetem a késem az...

Mikor jöttél rá, hogy nem a valóságban élsz?

Én amikor logikátlanul ismétlődtek ugyanazok a minták.

Az emberek tényleg ennyire szélsőséges kötődésű típusúak?

Azt vettem észre hogy általában vagy nagyon kötődnek és akkor minden nap együtt akarnak lenni az adott illetővel például a párjukkal vagy viszonylag ritkán akarnak találkozni a többi emberi kapcsolatokkal, olyan nincs amire például én vágyok hogy csak hetenként egyszer...

Budapesten az emberek szabadnapjaikban mit csinálnak?

Itt vidéken sokunknak van haszonállat, nagy konyhahert munkahely mellett. Meg nagyon sokan maszekolnak, mert olyan kevés pénzt keresnek. En is munkahelyre járok, mellette maszekolok mert olyan kevés a pénz, nagy kert. Soha nem jutok el sehová szórakozni, bele vagyok...

Az emberek miért vállalnak gyereket?

Mi az érv mellette? Szerintem sokkal több hátránya van, mint előnye.

A férfiak rendszerint megtartják maguknak a fájdalmukat?

Én mindig ilyen voltam, ki sem tudom mondani egykönnyen, legfeljebb terápián, ha ténylegesen bízom a terapeutában. Én sosem osztottam meg a depressziómat, vagy öngyilkossági gondolataimat családdal, barátokkal, de még sok szakemberrel sem, a környezetem ki sem nézné...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!