Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem azt hogy betegesen...

Miért érzem azt hogy betegesen sokat eszek amikor nem is, mindig is ennyit ettem? Normális alakom van sőt vékony vagyok, de tél óta híztam 1 kgt is, nem értem miért? N

Figyelt kérdés

ma 07:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Az étel minősége is számít. Lehet sokat skat eszel, de kcal tekintetében meg kevés jut be a szervezetedbe.
ma 07:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Normális változatos étrendem van.
ma 07:13
 3/13 anonim ***** válasza:
35%

Mennyit mozogsz? Sportolsz rendszeresen?

Amúgy 1 kg az semmi, meg se látszik rajtad még akkor sem, ha alacsony vagy :D

ma 07:58
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

A kérdés, mennyi az a "mindig is ennyit ettem", mert lehet akár sok is. A "normális, változatos" étrend az esetek 99 %-ban nem az, csak annak hiszik.

Másrészt nem az a lényeg, hogy hány kg kaját eszel, hanem hogy hány kcal-t, illetve emellett mennyit mozogsz, mennyit használsz fel.

Ha eddig tartottad a súlyodat, most meg hízol, akkor vagy több kalóriát viszel be, vagy kevesebbet használsz el.

ma 08:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
1 kg 😂 naponta ingadozik annyit a súlyom, víz, étel, salakanyag
ma 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nem kell érezni.

Ki kell számolni.

Kalóriaszámlálás!!

Vannak kalkulátorok az elégetett kalóriákhoz, és vannak okosorák, amik mérik az aktivitásodat. Másik oldalon pedig a bevitt kalóriákat szintén számolhatod az égel súlya/mennyisége alapján.

Így kijön a kalóriargyenleged. Ha többet viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor hízni fogsz. Ha kevesebbet, akkor fogyni.

Tekintve az átlagnépség állapotát neked sürgősen izomtömeget kellene növelned, tartásjavítással, miegyébbel.

Jövő nyárra olyan április-márciustól letolsz egy szálkásítást, és bomba tested lesz nyárra. Csak mondjuk holnap kéne nekiállni.

ma 08:57
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
Most az a problémád, hogy híztál egy kilót?
ma 16:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Egy kg az nem hízás, pláne egy nőnél. Ciklus is befolyásolja a súlyt, de ennyi különbség még akkor is lehet, ha evés után és/vagy tele hólyaggal állsz a mérlegre.
ma 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
35%

7-8-as: a legtöbb ember EGY KILÓNKÉNT hízik, nem egyszerre lesz tíz kilóval nehezebb, ezért érdemes odafigyelni.

Másrészt a kérdezö valószínüleg tudja, hogy kell mérni magát, nem random idöpontokban teszi.

ma 19:16
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
9 Talán te vagy a kérdező is? A kérdező szerint rengeteget eszik, de jajj, hízott fél év alatt egy kilót. Ha ilyen téveszméi vannak, abból nagyon nagy baj is lehet.
ma 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Eddig betegesen vékony voltam, a menstruációm pedig napra pontos volt. Híztam pár kilót, és így 2 hete nem jött meg. Nem vagyok terhes. Mi lehet az oka?

Sokkal jobban nézek ki, így hogy híztam 3-4 kilót, több erőm is van, minden oké. Stresszmentes az életem. Nem szedek gyógyszert, csak vasat amit eddig is. Mi lehet az oka, hogy nem jön meg? Eddig 2 éve minden hónapban napra pontosan megjött (pedig alig voltam 40kg)

Gyakorin miért mondják a vékony nőkre, hogy anorexiás, a normálisra, hogy betegesen sovány, a dagadtra hogy ideális? Valóságban pasik is így gondolják?

Vagy csak az itteni dagadt nők próbálják lejáratni a vékony lányokat? Ha valaki feltesz képeket egy vékony nőről,rögtön kommentek áradatai ,hogy betegesen sovány. De egy normális alaktra is akin van plusz kg is képesek azt modnani,hogy még kell rá vagy 10-20plusz...

Ezek betegesen vékony nők? (Több lent)

Ugye azt mindenki látja, hogy nem bálnákról van szó. Én egy kicsit husosabb vagyok náluk, nem vagyok kövér, csak van mit fogni a combomon és a hasamon. Ha lefogynék olyan vékonyra, mint ezek a lányok, az még egészséges lenne, tehát nincs semmi abban, hogy ilyen...

Meghalhat vagy túléli?

NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK! Normális választ vagy semmit! 159magas és 38kg, már két pohár bor kitudja ütni. Pár darab xanax és pár darab frontintól mi baja lesz? Túléli? Volt már "túladagolása" bevet 6darab frontint,kávéval. Kórházban ébredt, de az orvos nem akarta...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!