Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van sok türhő ember,...

Miért van sok türhő ember, akinek van Facebooka, de ha talál egy ingyenes ajándékot,ahol csak egy közös képet, vagy visszajelzést kérnek az ajándékkal nem teszi meg? Pl Facebookon ez a kavicsfestéses cucc is.

Figyelt kérdés
Van ismerősöm,aki legalább 10-15 kavicsot elhagyott,és senki sem írt neki vissza, vagy hagyott el saját készítésű ajándékot(nem kavicsot), még csoportot is csinált, de senkitől egy köszönömöt sem kapott? Miét van ez?
júl. 26. 18:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Én sem írnék be fbre ha találnak ilyet valószínű el se hoznám csak ha nagyobb szép
júl. 26. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Melyik városban csinálja? Majd keresek. Én még nem találtam.
júl. 26. 18:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Tatán,Tatabányán, Környén mindig járja a falvakat, városokat. De már nem kavicsot csinál,annál sokkal szebbet és értékesebbet. Bolti minőségűt. Nekem elhiheted,én is kaptam.
júl. 26. 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, csak azok nem olyan nagy lakosságú helyek. Én Pesten szoktam látni, h köszöngetik online.

Amúgy szép, hogy ilyen dolgokkal foglalkozik. Biztos örülnek neki azért.

júl. 26. 18:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Első,akkor te is elég megkeseredett lehetsz. De pont ezt beszélgettük vele is, nagy bajok vannak a magyar mentalitással. A potya jó, de még egy köszönöm sem jár.
júl. 26. 18:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Volt, természetesen aki megköszönte neki,még sírt is, annyira megható volt,mert egy anyuka találta meg, és még történetet is írt hozzá. Én nem vagyok sírós fajta,de utána vagy 3 napig járt az agyamban. Még én is akartam ilyet csinálni,csak én negyed annyira nem vagyok kreatív és megkímélem a világot.
júl. 26. 18:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Elnézést a sok énért, csak máshogy nem tudom kifejezni.
júl. 26. 18:16
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem inkább az a megkeseredett, aki ezt nem is a meglepetés öröméért csinálja, hogy mosolyt csaljon egy ismeretlen arcára, hanem görcsösen várja a visszajelzést és képes tahónak nevezni azokat, akik otthagyják az "ajándékot" vagy nem regisztrálnak facebookra csak azért, hogy írjanak egy üzenetet.
júl. 26. 18:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Erre nem írok inkább semmit..
júl. 26. 18:28
 10/11 anonim ***** válasza:
37%

"Volt, természetesen aki megköszönte neki,még sírt is, annyira megható volt,mert egy anyuka találta meg, és még történetet is írt hozzá. Én nem vagyok sírós fajta,de utána vagy 3 napig járt az agyamban."

Hát hm...ez azért igencsak túlzás, baj ha neked nem tűnik fel.

Az otthagyok valamit valahol, hogy sztároljanak az nem ajándék, hanem reklám. Én mondjuk nem szedegetek fel iylen kacatokat sehol, de ha mégis eszembe jutna se posztolgatnám ki, mert minek.

júl. 26. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a legjobb ingyenes iq teszt a neten?

Esetleg tudna valaki küldeni egy rendes is tesztet amit használnak is valamilyen rendszerben?

Ismerős helyzet, amikor 3 fős magyar család a strandon lefoglal (ingyenes) 3 padot, 2 asztalt, 3 napozóágyat, aztán eltűnnek egész napra?

Ezek az emberek mire gondolnak ilyenkor? Másik eset amikor valaki egyedül 2 ingyen napozóágyat lefoglal, egyet magának, egyet a táskájának(!), mindezt közvetlenül egy pad mellett. És fel van háborodva, amikor udvariasan elkérek egyet, amin a szatyrot tarja. Mondván...

Hol találok ingyenesen személyiségteszteket?

Ahol a kiértékelésért sem kell fizetni!

Tudnátok online elérhető ingyenes iq tesztet ajánlani?

Eddig a Brght-ot találtam. Azt már kitöltöttem, de össze szeretném hasonlítani más teszt eredményekkel is.

Ilyen ingyenes képzéseken mennyire kötnek bele egy nagyon csendes visszahúzódó emberbe szerinted?

Szakképzési centrum, azon belül ingyenes tanfolyam amire bárki jöhet. Na most itt a tanfolyam társak mennyire néznek ki egy ilyen embert? Belém kötnek e vagy neked mi a tapasztalat? Gondolom sok a tesó is mert ingyen vannak rövid szakmák. Ugyan ez már nem OKJ de ugyanúgy lehet vele dolgozni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!