Miért van sok türhő ember, akinek van Facebooka, de ha talál egy ingyenes ajándékot,ahol csak egy közös képet, vagy visszajelzést kérnek az ajándékkal nem teszi meg? Pl Facebookon ez a kavicsfestéses cucc is.

válasza:

válasza:

válasza:Én elhiszem, csak azok nem olyan nagy lakosságú helyek. Én Pesten szoktam látni, h köszöngetik online.
Amúgy szép, hogy ilyen dolgokkal foglalkozik. Biztos örülnek neki azért.

válasza:

válasza:"Volt, természetesen aki megköszönte neki,még sírt is, annyira megható volt,mert egy anyuka találta meg, és még történetet is írt hozzá. Én nem vagyok sírós fajta,de utána vagy 3 napig járt az agyamban."
Hát hm...ez azért igencsak túlzás, baj ha neked nem tűnik fel.
Az otthagyok valamit valahol, hogy sztároljanak az nem ajándék, hanem reklám. Én mondjuk nem szedegetek fel iylen kacatokat sehol, de ha mégis eszembe jutna se posztolgatnám ki, mert minek.
Kapcsolódó kérdések:
Esetleg tudna valaki küldeni egy rendes is tesztet amit használnak is valamilyen rendszerben?
Ezek az emberek mire gondolnak ilyenkor? Másik eset amikor valaki egyedül 2 ingyen napozóágyat lefoglal, egyet magának, egyet a táskájának(!), mindezt közvetlenül egy pad mellett. És fel van háborodva, amikor udvariasan elkérek egyet, amin a szatyrot tarja. Mondván...
Ahol a kiértékelésért sem kell fizetni!
Eddig a Brght-ot találtam. Azt már kitöltöttem, de össze szeretném hasonlítani más teszt eredményekkel is.
Szakképzési centrum, azon belül ingyenes tanfolyam amire bárki jöhet. Na most itt a tanfolyam társak mennyire néznek ki egy ilyen embert? Belém kötnek e vagy neked mi a tapasztalat? Gondolom sok a tesó is mert ingyen vannak rövid szakmák. Ugyan ez már nem OKJ de ugyanúgy lehet vele dolgozni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!