Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek létezik fiú-lány...

Szerintetek létezik fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés

Én egyre inkább úgy látom, hogy nem. Legalábbis a hagyományos 1 fiú-1 lány felállásban. Mert egyik fél mindig többet akar majd, szerelmet.

Megint más, ha van egy 4-es barátság, 2 fiú-2 lány felállásban, de ott teljesen másak a dinamikák. Ilyen formában létezhet barátság, mert nincs olyan erős kapcsolódás az ellenkező neműek között, megoszlanak az energiák. Én hosszútávon nem tudom elképzelni, hogy 1 fiú-1 lány felállásban csak barátok legyenek. Mert egy idő után szóba fog kerülni a szex, vagy a szerelem témakör, vagy hogy miért is vannak együtt.

Ha nem, akkor meg csak simán elérdektelenednek, eltávolodnak majd egymástól, mert nem lesz egyiknek se érdeke fenntartani ezt a barátságot, esetleg laza ismertség lesz. Ha viszont egyik fél csak sima barátságot akarna, a másik meg szerelmi kapcsolatot, abból megint sértődés lesz.

aug. 8. 09:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Létezik, nekem mindig is volt és jelenleg is van ilyen barátságom. Ha mindketten helyén tudják kezelni nincs probléma. Ehhez az agyunkkal kell gondolkodni, ilyen egyszerű. Vannak akik nem képesek rá, igen, ez tény. De nekik nem csak ilyen, hanem semmilyen emberi kapcsolatuk nem lesz, párkapcsolat se (legalábbis hosszútávú).
aug. 8. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Már kérdezték - nézd meg a válaszokat
aug. 8. 10:19
 3/7 anonim válasza:
64%
Igen létezik ilyen csak ritka
aug. 8. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Létezik. De a körülményektől függ és könnyen lehet belőle több.

Nekem is vannak nőnemű barátaim, bár ha nem lenne feleségem, lehet, hogy bepróbálkoznék náluk.

aug. 8. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben igen, a valós megvalósulás gyakorisága alapján viszont nem. (olyan kevés esetben, hogy hibahatáron belül van)
aug. 8. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritka, a legtöbb embernek inkább el kellene engednie ezt a dolgot.
aug. 8. 23:11
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Igen. Nem mindenki kizárólag a biológiai nemet (nö, férfi) látja egy másik emberben. Nem mindenki válogat (szerencsére) ez szerint.
aug. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Létezik ebben az esetben fiú lány barátság? Vagy van esély hogy lesz több?

Van egy srác kedvelt egy kis ideig nagyon jóba voltunk aztán rájött mégse. Most megbeszéltük hogy barátok vagyunk mert barátként jó fejnek tart. (Nem zúgtam bele nem hagyott rá időt nekem is még csak barát volt) szóval ilyen formába lehet működő fiú lány barátság? Nem...

Létezik még olyan ember aki az önzetlen segítséget képes akár viszonozni is?

Itt elsősorban a lelki segítségre gondolok. Olyan típusú ember vagyok, aki szívesen segít másoknak amiben csak tud, meghallgatja mindenki gondját baját, ha kell tanácsot ad. Mégis úgy érzem ha problémám van, akkor mégis egyedül maradok a bajaimmal együtt. Ahogy...

Férfi és nő között létezik barátság?

Van olyan, hogy tényleg barátok maradnak örökre és nem merül fel semelyik félben a "több" lehetősége? Mi a helyzet akkor ha legjobb barátok? Mi választ el egy legjobb barátot egy partnertől? Hol a választás vonala? Mi számít többnek? Ti hogy gondoljátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!