Szerintetek létezik fiú-lány barátság?
Én egyre inkább úgy látom, hogy nem. Legalábbis a hagyományos 1 fiú-1 lány felállásban. Mert egyik fél mindig többet akar majd, szerelmet.
Megint más, ha van egy 4-es barátság, 2 fiú-2 lány felállásban, de ott teljesen másak a dinamikák. Ilyen formában létezhet barátság, mert nincs olyan erős kapcsolódás az ellenkező neműek között, megoszlanak az energiák. Én hosszútávon nem tudom elképzelni, hogy 1 fiú-1 lány felállásban csak barátok legyenek. Mert egy idő után szóba fog kerülni a szex, vagy a szerelem témakör, vagy hogy miért is vannak együtt.
Ha nem, akkor meg csak simán elérdektelenednek, eltávolodnak majd egymástól, mert nem lesz egyiknek se érdeke fenntartani ezt a barátságot, esetleg laza ismertség lesz. Ha viszont egyik fél csak sima barátságot akarna, a másik meg szerelmi kapcsolatot, abból megint sértődés lesz.

válasza:

válasza:Létezik. De a körülményektől függ és könnyen lehet belőle több.
Nekem is vannak nőnemű barátaim, bár ha nem lenne feleségem, lehet, hogy bepróbálkoznék náluk.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha igen miért nem?
Van egy srác kedvelt egy kis ideig nagyon jóba voltunk aztán rájött mégse. Most megbeszéltük hogy barátok vagyunk mert barátként jó fejnek tart. (Nem zúgtam bele nem hagyott rá időt nekem is még csak barát volt) szóval ilyen formába lehet működő fiú lány barátság? Nem...
Itt elsősorban a lelki segítségre gondolok. Olyan típusú ember vagyok, aki szívesen segít másoknak amiben csak tud, meghallgatja mindenki gondját baját, ha kell tanácsot ad. Mégis úgy érzem ha problémám van, akkor mégis egyedül maradok a bajaimmal együtt. Ahogy...
Van olyan, hogy tényleg barátok maradnak örökre és nem merül fel semelyik félben a "több" lehetősége? Mi a helyzet akkor ha legjobb barátok? Mi választ el egy legjobb barátot egy partnertől? Hol a választás vonala? Mi számít többnek? Ti hogy gondoljátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!