DÓSA FANNI hogy tett szert erre a nagy hírnévre?
Egyáltalán mióta ilyen népszerű?
Jár iskolába?
Miket csinált hogy mindenki ismeri?Vki elmagyarázná résztetesebben?
NE értsétek félre, nem akarom utánozni vagy követni a példáját!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:6-os!
A* nád!

válasza:Az Ask.fm-en az egyik kérdező húga is fent van, tegnap volt egy kérdés róla. Akkor ő is egy csuda nagy sztár ám! :P
Na Fannika így jártál nem ismer téged senki se. BURN! :D
Kapcsolódó kérdések:
Amikor össze vitatkozik két ember, és szóba jön, hogy a másik mennyi mindent megcsinált neki, és mégis bunkózik, nem képes viszonozni a szívességet, akkor mindegyiknek kiesik a fejéből, amikor érte tettek valamit. De amit Ők csináltak az nagyon jól benne van az...
Mert felmásztam az iskolatetőre és meglátott az igazgató az ablakból de nem ismert fel és utána nagyon izgultam. De mért csinálja ezt az ember?
Miért van, hogy sok ember mindenkit elhord mindennek, akár meg is üt másokat, porig aláz, utána meg mikor mondják neki, hogy ezt-azt mondott, tett, akkor "Nem csináltam ilyet, ez nem igaz!" Miért vannak elég vagányok ahhoz, hogy valamit megcsináljanak, kimondjanak, de utána a végsőkig tagadják?
Ilyenkor ki a büntetendő bolt,eladó vagy mindkettő,és milyen büntetés várható?
Elsőszámú DJ, egyik kedvencem, elismerem a tehetségét, de mikor lett ilyen felkapott? :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!