Miért érezhetek így amikor cigizik?
Figyelt kérdés
Furcsa dolog magammal kapcsolatos kérdést feltenni de hátha volt valakinek hasonló élménye...
Akárki cigizik körülöttem nemzavar (szüleim, ismerőseim, testvérem) de ha megtudom hogy a barátnőm cigizik (esetleg piázik), amolyan sírás fajta fog el, olyan érzés ami nem tudom miért de leírhatatlanul fáj, még belegondolni is nagyon rossz!
Nem értem magam, miért van ez, van ötletetek mi lehet a baj és esetleg hogy lehet segíteni rajta?
2014. máj. 7. 22:10
1/5 anonim válasza:
Talán ezért lehet ez, mert félted, és úgy hiszed, hogy a cigizek/iszik, akkor elzüllik. Talán az lenne a legjobb a bíznál benne ilyen téren. Azt nem ajánlom, hogy erről gyakran beszélj vele, mert azt a konklúziót fogja levonni, hogy nem bízol benne.
2/5 anonim válasza:
Tudat alatt a halálhozót látod a cigiben, és nem akarod elveszíteni.
3/5 anonim válasza:
ha vele cigizel vagy iszol akk elmulik ez az erzesed
4/5 A kérdező kommentje:
utálom a cigit de voltmár hogy ittam vele és akkor nemvolt rossz érzésem.
köszönöm az eddigi válaszokat
2014. máj. 11. 19:23
5/5 Kapitány_úr válasza:
Fiú vagy és a szerelmedre gondolsz "barátnőd" alatt?
Én a szerelmeimmel ugyanígy voltam. Illetve régebben a hozzám nagyon közelálló egyéb személyekkel is, de barátnővel mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!