Miért gyengülök el?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány akivel pár hete mindig találkozok reggel egy villamoson. A villamos 2-3 percenkent jár. Ma később is indultam munkába. De mais találkoztam vele. Arra villamosra szál fel majd egy másikkal megyünk tovább. Egy helyen szálunk le. Valami annyira megnyugtató a lányban. Nemtudom mi. Olyan mintha régről ismerném.
Nekem van családom. Nem keresek kapcsolatot csak nemtudom hova tenni ezt az érzést. Valakivel volt már iyen??
szerintem kezdi azt hinni hogy mmegvárom vagy ilyesmi. Mindig néz ő is. Vagy legalábbis feltünt neki hogy mindig találkozunk.
2014. máj. 14. 13:09
1/1 anonim válasza:
próbálj vele megismerkedni. kevés ember van akinek megnyugtató a kisugárzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!