Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen parasztok a...

Miért ilyen parasztok a 15-18éves fiúk/lányok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sűrűn szoktam utazni autóbuszon, helyközi járaton és azt látom, akár csuklós buszon,akár sima buszon, hogy amikor a tinik felözönlenek a buszra, egyből elfoglalják az összes helyet, néhol még a mellettük levő üres helyre is táskát tesznek....és....

Megáll a busz egy-két megállóban, felszáll sokszor egy-két idős néni (70-80éves) és mit látok?

A fiatalok közül egyiküknek sincs esze ágába átengedni az ülőhelyét neki!!! Ez elképesztő!

Ráadásul,a fiatalok megelégedett pofával nézik az öreg néniket! Úgy őrzik a helyüket, mintha az életük múlna rajta!

Képzeljétek el, kb. 30 fő fiatal 15-18éves ült a buszon, nem is egyszer és senki nem adta át a helyét! Még inkább, kuncogtak is.

A pofám leszakad. Jómagam is álltam nem volt hely és az őszhajú szerencsétlen nénik meg bácsik egész úton ott álltak az ülők mellett és senki nincs, aki átadja a helyét!

Hova jutottunk? Ezt tanulják a középiskolákban, főiskolákban? Ennyit ér az Angol tanulás? Csak az iphon és kész?

2014. máj. 15. 22:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Na, azért ennyire ne általánosítsunk... Én például csak akkor rakom fel a táskám a másik ülésre, ha tiszta sár a föld (logikusan nem akarom belerakni), és csak egy-két ember van a buszon. Az idős néniknek is átadom a helyemet, de ezzel nem vagyok egyedül, nagyjából mindenki ezt teszi, akit jobban ismerek.

De azért azt rohadtul nem tartom viccesnek, mikor van még öt hely a busz elejében, de az idős nénike rám üvölt, hogy azonnal adjam át neki a helymet valahol távolabb, és hogy miattam van ilyen sok drogprobléma. Vagy amikor hulla vagyok, szállok fel a buszra, hogy végre leülhessek, erre azt látom, hogy az összes idős ember a külső ülésen ül, a belsőn a cuccai (az élen azzal a nénivel, akit az előbb említettem). Azért az én türelmem is véges, ha mindig leszólnak, akkor nem biztos, hogy mosolyogva, udvariasan fogom átadni a helymet ha tudom, hogy utána leül a nénike és elkezd szidni.

2014. máj. 16. 20:04
 22/24 anonim válasza:
100%
Roppantul utálom, ha valaki mellém ül a buszon, kivéve ha ismerős. Nem nagyon szeretem (valószínűleg más sem) ha valami öreg a nyakába liheg. A nyugdíjtöltelékeknek meg ne az legyen már a legfőbb gondjuk, hogy én mit csinálok a buszon. A multkor rám szólt egy nő, hogy ne hallgassak zenét a buszon. Megkérdeztem hogy miért, de nem válaszolt. Rohadt nagy tömeg volt valamelyik délután, és nekem volt ülőhelyem, erre odajön egy nyugger hogy jó lenne, ha odafigyelnék, mert felszállt a buszra egy nagyon öreg néni (70 év körül, mifelénk átlagos életkor). Kelletlenül átadtam a helyem, erre a "nagyon öreg" két megállóval arrébb leszáll, a másik nagyi (aki felszólított) pedig leül a helyére. És még a felnőttek álszentek. Arról az esetről meg már ne is beszéljünk, amikor rajtam kívül négy ember volt a buszon, erre a mami beül mellém, de egy szót nem szól hozzám. Azért ül oda, hogy idegesítsen? Sikerült neki.
2014. máj. 16. 20:30
 23/24 anonim ***** válasza:
Nálunk még régen az volt a pláne, hogy 5 perc külömbséggel ment a falunkbol a sulibusz meg egy menetrendszerű járat a közeli városba. Rengetegen fogták magukat és felszálltak az iskolásokat szállító buszra, mert, hogy a másikon tömeg van, mikor pont az iskolások miatt tették be a buszt, hogy ne a menetrend szerintin kelljen nyomorogni. Aztán soförtöl függött, hogy szól-e érte vagy nem, de ha valamelyik oylan volt, hogy mert szólni, hogy ez a busz nem azért van, akkor még a sofört hordták el mindennek...
2014. máj. 16. 20:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Én át szokta adni a helyem ha egyértelműen öreg az illető. Viszont mindig bajban vagyok az ilyen 50esekkel. Most ők már öregek? Volt olyan is, hogy át akarta adni a helyem, erre az asszonyság szabályosan megsértődött,hogy ő nem öreg, és mekkora bunkó vagyok hogy annak nézem.
2014. máj. 18. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!