Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még olyan aki nem bírja...

Van még olyan aki nem bírja ha egy talp alatt nincs semmi vagy csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Egy pillanatig nem bírom ki hogy "szabadon legyen" a talpam, és az ilyet egyszerűen nézni sem bírom.><
2016. jún. 21. 22:26
1 2
 1/12 Inessential ***** válasza:

Én utálok zokni nélkül lenni.

Strandon, vagy ilyen helyeken értelem szerűen nincs rajtam zokni, de itthon pl. mindig. Viszont ha más mezítláb van, az nem zavar, ő dolga.

2016. jún. 21. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Én meg speciel nyáron csak mezítláb járok a lakásban.
2016. jún. 21. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Én szandálban vagy cipőben nem tudok meglenni zokni nélkül mert kikezdi a lábam. Amúgy meg ha ezek nincsenek rajtam vagy papucs van rajtam akkor zokniban nem tudok meglenni. Hazajövök az az első hogy le is veszem. Aludni se tudok nyitott ajtónál vagy zokniban.
2016. jún. 21. 22:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan a mezítlábasságra gondoltam, mert akkor is legtöbbször föld van a lábunk alatt, pl. ha járunk, állunk, vagy úgy ülünk.
2016. jún. 21. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem. Azt nem bírod, ha csak ugy lóg a lábad a levegőben?
2016. jún. 21. 22:46
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha a talpat nem érinti semmi:) Ha (zokni nélkül) fel van fordítva, ha lóg, stb.^^
2016. jún. 21. 22:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha nem a mezítlábasságra gondoltál, akkor nálam ilyen csak ülésnél van, de csak saját magammal. Nem bírom elviselni, hogyha ülés közben nem, vagy csak a lábujjam ér le a földre. Sajnos szörnyen alacsony vagyok (152 cm), úgyhogy minden nap megküzdök a magas székekkel, a legtöbb túl magas nekem (mármint úgy, hogy a talpam nem ér le teljes egészében), ezért ez szinte már a mániám.

Az ülésen kívül más esetben nincs ilyen gondom, sőt, több méteres magaságból már kifejezetten élvezem lógatni a lábamat. Van viszont a tiédhez hasonló hóbortom: beteges háttámla mániam van, szóval legszívesebben bele tudnék pusztulni, ha nincs semmi, ami a hátamat támasztja ülés közben, és én se tudom nézni, ha más előre görnyedve ül vagy úgy, hogy semmi sem támasztja a hátát.

2016. jún. 21. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Ilyenről még nem is hallottam. Akkor nehéz lehet neked az élet.

Es azt tudod hogy miért van ez? Undorodsz valamitől?

2016. jún. 21. 23:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Ilyen jó időben azt nem bírnám, hogyha zokniban és papucsban kéne mászkálnom. Ebben a melegben mezítláb járok az udvaron, néha sokkal jobban esek érezni a földet, cipő nélkül.
2016. jún. 21. 23:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Én férfiként nyáron mindig mezítláb közlekedek otthon. Ha valahova megyek, titokzokni és sportcipő, vagy elegánsabb cipő és hosszúnadrág vagy néha 3/4-es. Mivel lábfétisem van, imádom, ha egy nő talpán nem fedi semmi, főleg nyáron a szandálos, sarus lábfejeket kedvelem és a magassarkús mezítlábas nőket :D
2016. jún. 21. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!