Szerintetek is nagy hátrány hogy így hívnak?
A szüleim elég meggondolatlanok voltak mikor ezt a nevet adták nekem.Nagy Árpád.Elég sűrűn van hogy még hivatalos helyeken is mosolyognak mikor megmondom hogy hívnak.Ez számomra egy kicsit kellemetlen.Lehet nevet változtatni vagy ilyesmi?Mi a véleményetek?
28/F
Csak a gyerekeknek vicces, hogy nagyárpinagyárpinagyár.
Lehet változtatni, kérdés, hogy biztos akarod?
jaj, 2-es ilyen baromság fel sem merült - de hát ebből az idétlen korszakból kinőnek, aki meg, nem azzal miért is kéne foglalkozni? A név szép - ha változtatni akarsz, lehet egy személynevet is középre tenni - és továbbra
is az Árpádot használni. pl Nagy György Árpád
Számomra megdöbbentő lenne, ha amit itt sokan állítanak, hogy felnőtt embereknek még hivatalos helyen is az jut eszébe hogy "nagyárpinagyárpi..", igaznak bizonyulna. Komolyan mondom a válasz elolvasása nélkül én személy szerint a kérdést
se értettem. Azt vártam hogy Puncz Irén vagy hasonló erre ezt látom h "szerintetek nem rossz, mer sokszor kiröhögték stb.: Nagy Árpád" mondom "mivan". Aki nincs szellemileg egy átlag 12 éves szintjén azért nehogy megváltoztasd. Mindjárt kiírom hogy szerintetek megbáltoztassam a nevem, elég kínos meg minden stb.: Kovács János.
Nekem meg szőke a vezetéknevem és barna a hajam. Mindenki elsüti azt a viccet, hogy "Dehát te nem is vagy szőke!". és ennyi. Valahogy nem tud érdekelni. Téged miért zavar?
Lehet, hogy a hölgy nem is a neveden mosolygott, hanem csak próbált jelezni, hogy bejössz neki. :3
Vannak sokkal gázabb nevek (tényleg nagyon gázak, volt olyan amelyiket meghallottam és sírva nevettem), mégsem változtatják meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!