Ki mit csinálna ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk megbíznátok valakiben és egy számotokra fontos személyes ügy végkifejletével kapcsolatban tőle várnátok információt.( Mondjuk megbeszélitek,hogy leírja mi volt egy dologgal kapcsolatban valakinek a reakciója.)Ám a megbeszéltekkel ellentétben egy hét elteltével sem ír, hiába írsz rá, nem veszi fel a telefont(de előfordult, hogy foglaltat jelzett szóval nem valószínű, hogy történt vele valami, mert mással beszél)és azt sem tudnátok merre lakik, hogy megkeressétek c megoldásként.Ti mire gondolnátok ilyenkor?2016. jún. 30. 20:49
1/5 anonim válasza:
Ti mire gondolnátok ilyenkor? Mondjuk arra, hogy legkozelebb benne mar nem fogok megbizni!
2/5 A kérdező kommentje:
Hát az biztos,hogy nem bízok meg benne. Valószínű, hogy már nem is fog jelentkezni én meg így maradok dühösen, kétségek között.
2016. jún. 30. 21:02
3/5 anonim válasza:
attól függ.
ez üzleti,vagy személyes ügy?
bár a jellemtelenséget-a telefon fel nem vevése pedig az-nagyon nem tolerálom és az ilyesminek általában pofon a gyümölcse.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy személyes jellegű a dolog és nem értem miért csinálja ezt.Én semmit sem ártottam neki és megbíztam benne.Múlt héten még együtt néztük a meccset.
2016. jún. 30. 22:00
5/5 anonim válasza:
Szokj hozzá. Sajna sok ílyen van. Legalább kiszűröd a barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!