A 3 Balti országban, Észtország,Litvánia,Lettországban miért laknak olyan kevesen?
Figyelt kérdés
jún. 27. 20:36
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Hideg is, eredetileg is kevesen voltak, a háború alatt sokan meghaltak, sokan elmenekültek. Meg kicsi országok, kevés munkahelyjel.
5/5 Szeleta válasza:
Főleg történelmi okok miatt a XX-ik században a világháborúk, kivándorlások, deportálások, kitelepítések, holokauszt nagymértékben csökkentette a lakosságot a beköltözött oroszosítás ellenére is. A másik ok földrajzi. Röviden emiatt.
További kérdések:
Szerintetek normális dolog így kigúnyolni valakit a jàràsa miatt? Titeket bántottak amiatt, hogy hogyan mész?
Falun lakom, szerintem ez mindent elmond és csak itt bántanak emiatt. A saját szüleim is beszóltak, pedig ezek a dolgok a családban öröklődnek. Enyhe csípőficamom volt, meg gerincferdülésem van. De nem tudom, mi baj a járásommal, illetve próbáltam, de nem tudok...
Budapestiek, ti mennyire vagytok lokálpatrióták a saját kerületetekkel?
Bizonyos kerületekben erősebb a lokálpatrotizmus, pl Csepel, Kőbánya. Valahol gyengébb.Írjátok meg, és hogy melyik a kerületetek, miért vagytok iránta lokálpatrióták? Mióta laktok ott? stb.úgy tudom a kőbányaiak a kórházukkal kapcsolatban is ilyenek, sok posztot láttam...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!