Jöttek reggel a grippenek, miért kell felkelteni az embert? Titeket nem bosszant?
Végre aludna az ember....
Felháborítónak tartom, miért kell nekik is ilyen korán kelni?
Este 9 kor van a tűzijáték, nem ráérnének 11-től gyakorolni????????

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Alányom 15 éves, alig bírom felkelteni reggelente. Este 10 , fél 11 kor már alszik...de ha este 8 kor feküdne le, akkoris ez lenne. Már a nagy fiammal ezt átéltem, ugyanez volt..egyszerűen nem tudom kelteni, vagyis alszik tovább és nem kel fel.Ha mellett egy falat...
hang nelkuli rezgessel szeretnek ebredni, nem akarom az asszonyt felkelteni mikor reggel munkaba megyek…
Ami eddig történt veled, mind csak álmodtad.
Hozzateszem az anyja jar dolgozni de engem ez zavar h nemtudom normalisan kezdeni a napot sose ertettem miert kell a fel napot ataludni. Kiveve bulikor sztem
Van, hogy nem ébred fel 6-7 körül enni, amúgy tápszert kap 160 ml körül, de ha nem kel fel, akkor csak 10 körül eszik először, így kimarad egy étkezés és csak 4 fér bele: 10kor tápszer, 13 körül főzelék vagy gyümi vagy vegyesen, 17 körül és 20 körül tápszer. Kevés ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!