Munkahelyre, irodába mit vinnétek be szülinapra? 5 embernek. Idősebbek mind, én vagyok a legfitalabb.
Figyelt kérdés
Normálisak, kedvesek még senkinek sem volt szülinapja se névnap. Első munkahelyem, nem tudom mit illik ilyenkor.2022. jún. 12. 21:35
3/16 anonim válasza:
Munkahelye válogatja, nincs erre általánosan bevett szokás. Tehát kérdezz rá.
4/16 anonim válasza:
5 kollégádnak egyszerre van szülinapja? Az nem semmi!
5/16 anonim válasza:
Nekem se világos, hogy most 5 embernek egyszerre van szülinapja, vagy neked van, és valami sütire, stb. gondoltál. A kérdés nem egyértelmű.
6/16 anonim válasza:
1 embernek van születésnapja (NYILVÁN) de visz a többi kollégának is valamit, mert van ahol így szokás..
7/16 anonim válasza:
Elég hülyén lett feltéve a kérdés. Akár úgy is értelmezhető, hogy a kérdezőnek van szülinapja, biztos felköszöntik, ezért készülne valamivel (süti, rágcsa, üdítő).
8/16 anonim válasza:
értelmezhető a kérdés, csupán egy kis JÓZAN ész kell hozzá.
9/16 anonim válasza:
Akkor világosítsad meg az elménket, kérlek.
10/16 A kérdező kommentje:
5 munkatársam van akiknek vinnék be valamit a szülinapomkor.
Nagyon rendesek velem, egy hónpja vagyok itt. Ezért írtam ki a kérdést
2022. jún. 13. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!