Munkahelyemen az asztalom oly módon van elhelyezve, hogy a közlekedőnek háttal ülök, emiatt mindig hamarabb látja az épp elsétáló hogy mi van a monitoromon mint ahogy én látnám hogy jön valaki, szeretnék egy háttérképpel kedveskedni nekik, ötletek?

válasza:

válasza:

válasza:2# jól mondja:).
Vagy van takargatni valód?:)

válasza:"szeretnék egy háttérképpel kedveskedni "
Talán ők tehetnek arról, hogy neked ott van az asztalod?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Új munkaszerződés kell, a plusz munkahely miatt. Két külön jelenléti kell ilyenkor? Egy cégnél vagyok mindkét telephelyén. Ha esetleg tévedés történik, attól még megkapom a fizetést ami 8 órára jár? Lehet a jelenlétit utólag módositani vagy újraírni?
Több helyen beázik az épület, pedig évekig rengeteg pénzt arra fordítottak a projekt kapcsán. Most, hogy takarékoskodni akarnak, Napelemes rendszert alakítanak ki a tetőn, pedig rengeteg helyen beázik az épület. A dolgozó idegileg nem bírja a munkát, mert többet várnak...
Ha valaki látszólag, sokat változik egy férfi miatt a munkahelyen belül, mindig kedvesnek mutatkozik, de akik közelebbről ismerik, inkább kerülik. Aki miatt másnak akar látszani, az pozitív véleménnyel van róla, közösek a céljaik is. Akkor, akit szeret az illető, az is...
Reggel az egyik kollégámnak, aki nem teljes állásban dolgozik, beszólt neki az egyik pasi viccesen, hogy: “mi van, te lógos?” Erre azt felelte a csaj, hogy nem ő az, hanem az én nevemet említette, kétszer is. Az a gáz, hogy ő az, aki érdektelen a munkája után, eszik és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!