Kiket használtak már ki munkatársaik és milyen módon?
Figyelt kérdés
Tőlem 25 év alatt sokszor kért szakmai tanácsot egy kolléga, mert a háztartásában elromlott valami, tv, napelem inverter, konnektor, 3D nyomtató, távirányítós játék stb. Mielőtt szerelőt hívna, megkérdez. Későn jöttem rá, hogy a magáncégében használja a tőlem kapott elektronikai és villamossági infókat. Szeméttelepre jár, onnan javítgat és kereskedik vele. Nincs elektromos képesítése.márc. 7. 14:40
1/8 anonim 

válasza:

Ez nem kihasználás.
Ha vki kerdez te meg válaszolsz.
2/8 anonim 

válasza:

Ez nem kihasználás. Neked pedig nem muszáj válaszolni.
3/8 anonim 

válasza:

Ez valóban nem kihasználás. Ő kérdezett, te pedig önként válaszoltál.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor az én bajom, hogy megbízom bárkiben is. Köszönöm, ezt nem tudtam! Nincsenek igazi barátaim gyerekkorom óta, mert okosnak mondanak, és ezt utálom magamban. Nem ismerem túl jól az embereket. Úgy szokott kérdezni, hogy vett pl egy ilyen másfél milliós invertert, amiről a lakókocsija üzemel, és a mikrót nem bírja, meg ingadozik az "áram", és nincs pénze másikra. 3 gyerekes. Nyilván arra gondolok, hogy szívesen segítek, mert kirándulni mennének a családdal. De ő hibásan találta ezt az invertert, és el akarja adni, nem megy kirándulni, és rájön, hogy még 12-t megjavít úgy, ahogy mondtam neki. Akkor helyesbíteném a kérdést: bánt már meg valaki jóhiszemű segítségnyújtást, amikor kiderült utólag, hogy arcátlanul sokat kaszált vele éveken keresztül az ismerős? Néha egy hónapban az éves keresetemet. Mennyire sűrűn fordul ez elő? Bennem van a hiba, hogy dühös vagyok?
márc. 7. 16:13
5/8 anonim 

válasza:

Az engem nem erdekelne hogy penzt keres vele, de az mar igen hogy kamuzik. Ha a frankot mondja siman segitek, de miutan lebukik hogy kam, onnantol ignoralnam
6/8 A kérdező kommentje:
Mások is jártak így? Dühös vagyok, az összes emberre is, magamra is, rohadjon meg! Legyen tartós beteg a gyereke, költse orvosra a pénzt, azt kívánom! Én áttanultam a fiatal koromat, ő végigbulizta, én közel sem keresek olyan jól, mint ő. Tényleg igaz, hogy a megélhetéshez nem kell suli, csak jó kapcsolatok. Nézzük a pl Lőrincet, kinőtte az országot az 1000 milliárdjával, aztán gázszerelő. Ez meg lakatos.
márc. 7. 18:14
7/8 anonim 

válasza:

Frusztrált vagy és dühös. Nincsenek barátaid. Rosszul keresel. Irigy vagy rá, hogy kevesebb tanulással jobban keres, és van 3 gyereke...
Ne utald ennyire őt se és saját magadat se. Az út előtted is ott van, hogy jobba tedd a saját életedet a saját megelegedesedre.
Indulj el ezen az úton, és ne másokkal foglalkozz, ne másokhoz hasonlítsd magad, mert akkor rosszul jársz. Saját magadhoz képest fejlődj. Barátkozz, mert az emberi kapcsolatok adják az élet értelmét.
8/8 anonim 

válasza:

Nekem az a bajom, hogy belterjes helyen dolgozom. Van akinek ott a fél famíliája, lánya vezetői posztban. Hát Ő sok mindent megengedhet magának, sokan ny.lnak neki. Amúgy szerintem m indenhol van mocskoskodás munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!