Gyomorgörcs, hányinger és sírógörcs kerülget minden vasárnap este. Rosszul vagyok,ha a holnapi munkakezdésre gondolok. Ti szerettek menni dolgozni?

Felteszem, még fiatal vagy... mióta dolgozol?
Mi okozza ezt a sok tünetet?

#4: „...Július 1 a következő szabadnapom, addig minden egyes nap dolgozom”
Ez így ordas nagy kamunak hangzik, nincs ilyen munkahely. Ráadásul ha vasárnap esti görcsölésre panaszkodsz a hétfő miatt, akkor valószínűleg mégis csak szabadok a hétvégéid.

Ennyire azért még egyik munkámat sem utáltam, max volt, ahol nagyon nagyon nem voltam megelégedve a fizetéssel, körülményekkel, jogszabályi környezettel, és még unalmas is volt, de a kollégákat például szerettem.
Most meg igaz, hogy nincs minden egyes nap kedvem elindulni dolgozni, de azért általában igen, és amikor már ott vagyok, szeretem csinálni is a munkám.

En is ugyanez. Gyomorgörcs sírás állandóan.
Meg se tudok belőle élni, de cserébe nap mint nap beszólnak aláznak bántanak fúrnak.(állami int.közalk.)
Pályázgatok máshova és még mindig semmi.

3. Felmondani? Mire? Ez nem így működik. Nem mindenki élősködhet máson vagy van lehetősége kölcsönért kuncsorogni, ( ami kb ugyanaz) amíg talál másik munkát. Addig mégis miből éljen meg?
Kérdező: A korán kelést utálom, nehezen viselem, elég fáradt is vagyok sokszor, de magát a munkahelyemet szeretem. Szerencsére csak 15 perc sétára van az otthonomtól, így utazni se kell. Bár a hétfőket utálom nagyon. Akkor még túl messze a szabad hétvége. 😂 A kedvenc munkanapom a péntek.
A korábbi munkahelyemet utáltam, főnököt, pár kollégát is🤮. Nehezen tudtam váltani, és addig is nehéz volt elviselni a légkört. Munkahely mellett állást keresni, interjúkra járni nem könnyű menet, de az volt a mázlim, hogy 2 hét alatt sikerült. Nem tudom hogy oldottam volna meg ha tovább tart. Amint meglett a másik hely, felmondtam. Mocsok egy hely volt undorító főnökkel és pár görény kollégával akik kiskirálynak képzelték magukat és ki akartak használni, de nem hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!