Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyomorgörcs, hányinger és...

Gyomorgörcs, hányinger és sírógörcs kerülget minden vasárnap este. Rosszul vagyok,ha a holnapi munkakezdésre gondolok. Ti szerettek menni dolgozni?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 18:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is volt valamikor ilyen munkahelyem. Szörnyű volt.
tegnapelőtt 18:46
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Mit dolgozol? Miért utálod ennyire a munkahelyed?
tegnapelőtt 18:46
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
A kérdés hogy te miért érzel így? Én biztos felmondanék ha így érezném magam.
tegnapelőtt 18:49
 4/16 A kérdező kommentje:
2...mert rengeteg más dolgot tudnék csinálni, amit szeretek. Ráadásul július 1 a következő szabadnapom, addig minden egyes nap dolgozom. A kollégáim szemetek, a főnököm is az. És amit csinálok, már azt is útálom.
tegnapelőtt 18:52
 5/16 anonim ***** válasza:
78%

Felteszem, még fiatal vagy... mióta dolgozol?

Mi okozza ezt a sok tünetet?

tegnapelőtt 18:53
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
Miért nem mondasz fel? Ez miért nem opció? Hosszú távon, ha itt maradsz, ez fog téged megbetegíteni.
tegnapelőtt 19:01
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

#4: „...Július 1 a következő szabadnapom, addig minden egyes nap dolgozom”

Ez így ordas nagy kamunak hangzik, nincs ilyen munkahely. Ráadásul ha vasárnap esti görcsölésre panaszkodsz a hétfő miatt, akkor valószínűleg mégis csak szabadok a hétvégéid.

tegnapelőtt 19:03
 8/16 anonim ***** válasza:
35%

Ennyire azért még egyik munkámat sem utáltam, max volt, ahol nagyon nagyon nem voltam megelégedve a fizetéssel, körülményekkel, jogszabályi környezettel, és még unalmas is volt, de a kollégákat például szerettem.

Most meg igaz, hogy nincs minden egyes nap kedvem elindulni dolgozni, de azért általában igen, és amikor már ott vagyok, szeretem csinálni is a munkám.

tegnapelőtt 19:36
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

En is ugyanez. Gyomorgörcs sírás állandóan.

Meg se tudok belőle élni, de cserébe nap mint nap beszólnak aláznak bántanak fúrnak.(állami int.közalk.)

Pályázgatok máshova és még mindig semmi.

tegnapelőtt 20:25
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

3. Felmondani? Mire? Ez nem így működik. Nem mindenki élősködhet máson vagy van lehetősége kölcsönért kuncsorogni, ( ami kb ugyanaz) amíg talál másik munkát. Addig mégis miből éljen meg?

Kérdező: A korán kelést utálom, nehezen viselem, elég fáradt is vagyok sokszor, de magát a munkahelyemet szeretem. Szerencsére csak 15 perc sétára van az otthonomtól, így utazni se kell. Bár a hétfőket utálom nagyon. Akkor még túl messze a szabad hétvége. 😂 A kedvenc munkanapom a péntek.

A korábbi munkahelyemet utáltam, főnököt, pár kollégát is🤮. Nehezen tudtam váltani, és addig is nehéz volt elviselni a légkört. Munkahely mellett állást keresni, interjúkra járni nem könnyű menet, de az volt a mázlim, hogy 2 hét alatt sikerült. Nem tudom hogy oldottam volna meg ha tovább tart. Amint meglett a másik hely, felmondtam. Mocsok egy hely volt undorító főnökkel és pár görény kollégával akik kiskirálynak képzelték magukat és ki akartak használni, de nem hagytam.

tegnapelőtt 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!