Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Toxikus munkatársakra bevált...

Toxikus munkatársakra bevált praktikák?

Figyelt kérdés
Jelenlegi munkahelyemen van egy pár dolgozó akik nem is tudom megfogalmazni talán nagyon nárcisztikussak vagy lenézőek velem mivel hogy én raktári melós vagyok ők még a nagy irodai emberek. Viszont kénytelen vagyok velük naponta párszor beszélni munkából adódóan de hogy tudnám elérni azt hogy abba hagyják a felesleges burkolt baxogatását a másiknak vagy éppen semmibe nézését?
tegnap 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tessék..Naponta kétszer beveszed ezt az antitoxint és ez majd enyhíti a tüneteket:

www.youtube.com/watch?v=KgvLfVvs7m0

tegnap 12:49
 2/6 anonim válasza:
76%

Valószínű túl alárendelt szerepbe teszed magad, ők meg ezt perverz módon meglovagolják.

Ismertem talicskás sittes melóst, aki úgy lealázott bármilyen diplomás irodai dolgozót, hogy nem állt meg a lábán.

tegnap 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne mutass gyengeséget!
tegnap 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Közöny
tegnap 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Le

Kell

Szarni

Oket

tegnap 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sikátorban meghívni őket 1-2 lángosra.
tegnap 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!