Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha próbanapot ígértek nekem...

Ha próbanapot ígértek nekem azt be is tartják?

Figyelt kérdés
Voltam állásinterjún jól sikerült péntekre adtak próbanapot egy építkezésen ahol ablaküvegeket kellett pakolni és kb 3/4 óra múlva csörög a főnök telefonja: Bejövő hanghívás a hívó fél Cica és ezután a főnök azt mondja hogy neki most egész napra el kell mennie a feleségéhez és máskor tartjuk meg a próbanapot és vagy ő vagy a titkárnő szólni fog. Ezután hazaértem és akkor és délután felhívtam 1-1 alkalommal a titkárnőt, nem vette fel. Másnap délelőtt felhívtam a titkárnőt, felvette és mondtam neki mi történt azt mondta tehetetlen, felhívtam a főnököt azt mondta nem tudta, hogy ő a főnök és hogy nem az ő hatáskörébe tartozik hogy intézkedjen, mondtam neki, hogyha tudja mikor lesz a próbanap írjon üzenetet, azóta sem írt.

tegnap 18:04
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha ilyen értelmesen beszélsz is, ahogy írsz, nem csoda, ha nem akarnak töleg semmit, képtelen vagy értelmesen leírni a dolgot: "felhívtam a főnököt azt mondta nem tudta, hogy ő a főnök "
tegnap 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Alap hogy ilyen zagyva káoszos melohelyre nem megyünk dolgozni.

Aztán meg a fizetesed után is telefonalgathatnál.

tegnap 18:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem ő volt a nagy főnök ő csak egy ember volt hozzám kirendelve és nem ő jogosult a cég vezetésére.

tegnap 18:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Végre egy értelmes hozzászólás

tegnap 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős munka.
tegnap 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ide szerintem se menj. Alap, hogy a nem főnöknek el kellett volna küldenie neked a valódi főnök telefonszámát, vagy a titkárnőnek, de ha két ilyen hülyét alkalmaz, akkor valószínűleg a főnök is valami tipikus adócsaló vállalkozó, azok szoktak ilyen ostobákat felvenni, mert azok nem lépnek le azonnal, ahogy kiderül, hogy minimálbérre lesznek bejelentve, szabi csak papíron van, a munkaidő 40 helyett amennyit épp gondol, stb :D
tegnap 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ide ne menj, még ha hívnak sem, mert nagyon rosszak az előjelek és majd a fizud után is kapálózhatnál - bár próbanapokra még azt sem adnak.. sőt, nem is létezik hivatalosan olyan, hogy "próbanap"..
tegnap 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. Aztán ha megcsúszol a banánhélyon, és rád esik az üveg, és az üvegszilánk szétvágja a nyakad, te meg meghalsz, a fenét lesz az munkahelyi baleset, mert te ott se voltál, nem vagy alkalmazott. Nem kapnál azért te semmit se.
tegnap 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Bizony! A 8-as jól látja, mert a te eseted még annál is komplexebb, hiszen egy építkezésen bármi megtörténhet és ha nem vagy ott hivatalosan, akkor duplán is csszheted!
tegnap 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!