Mennyi ideig dolgoznátok ilyen helyen?
Jelenleg nincs más opcióm (még), keresgélek. Van egy hely, ahova elég gyomorgörccsel megyek pár hete, mert egyszerűen nagyon mérgező, rossz a közeg. Szinte mindenki, aki ott van (tisztelet néhány kivételnek) egy igazi surmó, bunkó, primitív ember. Nem tudnak rendesen beszélni a másikkal. Napi szinten ez van. Van egy alap félelem, mindenki retteg a lecseszéstől (kezdők is), pont ezért egy nagyon nem egészséges munkahely. Engem is megtaláltak már első napokban, megmondom őszintén én ezt nem tolerálom. Nem egy 18-20 éves kis tudatlan lusta fiatal vagyok, aki nem akar dolgozni és esetleg megérdemli, hogy úgy beszéljenek vele, ahogy. Dolgoztam màr éveket a területen, tanultam, van tapasztalatom, elvégzem a munkámat, elvàrok egy alap tiszteletet egymás felé, mint egy intelligens ember, én is megadom a tiszteletet.
Mivel nincs más hely, azért még nem akarom ott hagyni, pènz pénz mégiscsak. Mennyi ideig egészséges egy rossz munkahelyen dolgozni? Pàr hónapra gondoltam, ha az menne, és addig találok valamit, de attól félek annyi se fog menni. Nem akarok se fekélyt kapni, se nyugtatót szedni, pedig előbb utóbb ilyen helyeken csak így bírják ki szerintem. Ma is már gyomorgörccsel indultam el, egy porcikám se kívánja ezt a helyet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!