Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi ideig dolgoznátok...

Mennyi ideig dolgoznátok ilyen helyen?

Figyelt kérdés

Jelenleg nincs más opcióm (még), keresgélek. Van egy hely, ahova elég gyomorgörccsel megyek pár hete, mert egyszerűen nagyon mérgező, rossz a közeg. Szinte mindenki, aki ott van (tisztelet néhány kivételnek) egy igazi surmó, bunkó, primitív ember. Nem tudnak rendesen beszélni a másikkal. Napi szinten ez van. Van egy alap félelem, mindenki retteg a lecseszéstől (kezdők is), pont ezért egy nagyon nem egészséges munkahely. Engem is megtaláltak már első napokban, megmondom őszintén én ezt nem tolerálom. Nem egy 18-20 éves kis tudatlan lusta fiatal vagyok, aki nem akar dolgozni és esetleg megérdemli, hogy úgy beszéljenek vele, ahogy. Dolgoztam màr éveket a területen, tanultam, van tapasztalatom, elvégzem a munkámat, elvàrok egy alap tiszteletet egymás felé, mint egy intelligens ember, én is megadom a tiszteletet.

Mivel nincs más hely, azért még nem akarom ott hagyni, pènz pénz mégiscsak. Mennyi ideig egészséges egy rossz munkahelyen dolgozni? Pàr hónapra gondoltam, ha az menne, és addig találok valamit, de attól félek annyi se fog menni. Nem akarok se fekélyt kapni, se nyugtatót szedni, pedig előbb utóbb ilyen helyeken csak így bírják ki szerintem. Ma is már gyomorgörccsel indultam el, egy porcikám se kívánja ezt a helyet.

ma 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Én addig bírnám, amíg nem találok másikat. De én előre tudatosítanám magamban, hogy a cseszegetés meg a rossz légkör csak akkor van rám hatással, ha engedem. Nyilván sokáig én se akarnám, ezért is keresgélnék. Viszont addig nem foglalkoznék azzal, hogy ki adja meg nekem a tiszteletet, meg ki bunkó, ki cseszeget. Mindent faarccal végighallgatnék és magamban arra gondolnék, mennyire jó lesz majd a következő helyen.
ma 11:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Jogos, majd megpróbálom holnaptól ugyanúgy.
ma 12:01
 3/4 anonim válasza:
44%
Semeddig nem dolgoznék olyan munkahelyen ahová undorral kellene bemennem. Inkább legyen kevesebb pénzem és keresnék egy rosszabbul fizető munkát, legyen az akármi ahová nem gyomorgörccsel kell bemenni. Addig még az is jobb amíg nincs egy másik, ami megfelelő. Ha nagyon rosszul érzed magad ott, rövid időn belül lehetnek testi tüneteid a stressztől. Legalábbis én így vagyok vele... Dolgoztam nagyon szar helyeken amiknek gyakran betegeskedés lett a vége.
ma 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
Jó pár évig így dolgoztam, rá is ment az egészségem. Azóta 1 percig nem tűröm meg.
ma 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!