Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi volt a leghosszabb...

Mennyi volt a leghosszabb idő, amíg munkanélküliek voltatok?

Figyelt kérdés
máj. 23. 21:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
2013 óta az vagyok
máj. 23. 21:10
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
Fél év, ez 2011 ben volt és utána még egyszer ugyan ennyi talán pár nappal több de annyira nem emlékszem ez 2013 ban volt. Utána elhelyezkedtem és igazából egészen mostanáig egyszer sem voltam munkanélküli, csak néha munkahelyet váltottam szinte egyik napról a másikra mentem át másik helyre. 2018 ban voltam 2 napig munkanélküli mert így jött ki a lépés, de nem hivatalosan mert arra a 2 napra nem regisztráltam magam mint munkanélküli mert arra az időre totál feleslegesnek éreztem.
máj. 23. 21:26
 3/22 anonim ***** válasza:
29%
És segélyt kapsz első?
máj. 23. 21:52
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Majdnem egy év. Pedig bármit elvállaltam volna, csak a közlekedés volt kivitelezhetetlen. (vidék, két óránként járó buszokkal, ha időben be is ér az ember, este tuti, hogy nem tud hazamenni, mert nyolc után nincs busz, csak óriási kitérővel valamikor éjjel, de ahhoz el kell jutni először a szomszédos megye székhelyre). Utána meg lett oldva több cégnek is a céges busz, de szerencsére addigra már elhelyezkedtem. Idén volt a 16. évfordulóm ugyanott.
máj. 23. 21:54
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
3,5 éve az vagyok.
máj. 23. 22:49
 6/22 anonim ***** válasza:
44%
Aki évek óta munkanélküli, az miből él?
máj. 23. 23:08
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
3 hónap, de tervezve volt na meg egyetemista voltam. X időpontban akartam kezdeni újra dolgozni és pontosan akkor kezdtem is. Onnantól dolgozok főállásban, előtte gyakornokságaim voltak.
máj. 23. 23:15
 8/22 anonim ***** válasza:
73%
3 honap. Szandekosan
máj. 23. 23:56
 9/22 anonim ***** válasza:
86%
Pontosan 7 év 4 honapja.
máj. 24. 00:38
 10/22 anonim ***** válasza:
64%

#3 dehogy, miért kapnék?

máj. 24. 05:43
1 2 3

További kérdések:

Miért ilyen szánalmasak az emberek hogy képtelenek őszintén elmondani mi a bajuk?

Munkahelyemről teljesen ki vagyok közösítve, irtóznak az emberek tőlem, főleg a fiatalok. Arra viszont már senki se képes, hogy elmondja ennek az okát, ha kérdezem akkor se. A hátam mögött a sunnyogás meg a röhögcsélés az bezzeg megy folyamatosan. Felnőtt emberek miért ilyen sunyik manapság?

Normális, ha az irodában dolgozó nénik növényei miatt már alig férek oda a székemhez?

Az elején csak egy növény volt az asztalom mellett, akkor még csak azt kellett kikerülnöm, de volt hely bőven elmenni mellette, így az még oké volt. Most két asszony kitalálta, hogy egy másik, nagyobb növényt is oda rakjanak az asztalom mellé, mert hogy ott kevesebb...

Melyek a legkevésbé átszexualizált, legkevésbé pletykás munkakörök/szakmák amiben gyorsan el lehet helyezkedni?

Nyilván a papot leszámítva. Nagyon elegem van abból, hogy eddig minden munkahelyemen az volt a téma a nők körében, hogy kinek mekkora lehet a pélója/milyen az ágyban/kivel csalja a feleségét/ki milyen jó pasi. A férfiak körében meg, hogy melyik csajt hogy lehetne...

A felmondási időt mindenképp le kell töltenem? Bővebben lent.

Nagyon sok éve dolgozom a cégnél, az első munkahelyem. Az utolsó 2 évben megváltozott az egész, át kellett szervezni a munkát, ami miatt az én feladataim duplájára nőttek. Ezzel együtt olyan toxikussá vált a légkör, hogy nem tudom ezt már sem elviselni, sem...

Minek megy takarítónak az aki nem bír ennyi mocskot elviselni?

Hogy valaki nem takarítja le rendesen maga után a wc-t, ezt nem bírja és inkább fel akar mondani emiatt

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!