Mennyi volt a leghosszabb idő, amíg munkanélküliek voltatok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Munkahelyemről teljesen ki vagyok közösítve, irtóznak az emberek tőlem, főleg a fiatalok. Arra viszont már senki se képes, hogy elmondja ennek az okát, ha kérdezem akkor se. A hátam mögött a sunnyogás meg a röhögcsélés az bezzeg megy folyamatosan. Felnőtt emberek miért ilyen sunyik manapság?
Az elején csak egy növény volt az asztalom mellett, akkor még csak azt kellett kikerülnöm, de volt hely bőven elmenni mellette, így az még oké volt. Most két asszony kitalálta, hogy egy másik, nagyobb növényt is oda rakjanak az asztalom mellé, mert hogy ott kevesebb...
Nyilván a papot leszámítva. Nagyon elegem van abból, hogy eddig minden munkahelyemen az volt a téma a nők körében, hogy kinek mekkora lehet a pélója/milyen az ágyban/kivel csalja a feleségét/ki milyen jó pasi. A férfiak körében meg, hogy melyik csajt hogy lehetne...
Nagyon sok éve dolgozom a cégnél, az első munkahelyem. Az utolsó 2 évben megváltozott az egész, át kellett szervezni a munkát, ami miatt az én feladataim duplájára nőttek. Ezzel együtt olyan toxikussá vált a légkör, hogy nem tudom ezt már sem elviselni, sem...
Hogy valaki nem takarítja le rendesen maga után a wc-t, ezt nem bírja és inkább fel akar mondani emiatt
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!