Van olyan munkahelyetek/munkatársatok/főnökötök, akikkel évek után sem tudnál leülni egy asztalhoz?
Figyelt kérdés
Tehát annyira rossz viszonyban váltatok el, hogy úgy teszel a mai napig, mintha nem ismernéd vagy ne tudnád megállni, hogy úgy nézzél rá, mint a véres rongyra.ma 20:43
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Ha már nem dolgoztok együtt, eleve minek tartanád vele a kapcsolatot? Csak munkatársad, nem barát. Amint megszűnik a munkahely, úgyis megszakadna a kontakt.
3/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk, ha találkoztok az utcán, vagy esetleg a jövőben együtt dolgoztok. Vagy esetleg kiszolgál téged/te szolgálod ki őt.
Tehát hogy ne tudja valamelyikőtök megállni, hogy ne mondjon valami gonoszokat vagy rosszindulatút vagy direkt bepanaszolja.
ma 20:56
4/7 anonim 

válasza:

válasza:Kevés esély van rá, hogy pont ugyanarra a munkahelyre kerültök, ha meg utcán szembejön, max köszöntök egymásnak, nem kell leállni dumálni vele. Legalábbis nekem nem lenne igényem rá. Ennyi. Nem kell ebbe többet belelátni.
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Nem igazán van ilyen. Nekem a kollégáim nem annyira közeliek. A kényszer miatt vagyunk összezárva, amíg a munkaidő tart, de egyébként nem az életem részei. A munkahelyen kívül nem köt össze velük semmi, így nem tudnak akkora befolyást gyakorolni rám, mintha mondjuk közeli családtagjaim lennének. Ha meg másik munkahelyre kerülök, akkor pláne nincsenek semmi hatással rám.
7/7 anonim 

válasza:

válasza:Akit nem bírok, azt igyekszem levegőnek nézni, ennyi. Nem fogok szemétkedni vele, nem szólok be neki, csak épp kerülni fogom, nem kommunikálok vele. És csakis a legszükségesebb munkaügyeket beszélem meg vele, ha az fontos a feladatok szempontjából. Munkaidő után, meg mintha nem is létezne. Ez ilyen egyszerű. Munkatársak jönnek mennek, és valószínű nem egy munkahelye lesz az embernek egész életében. Ha meg mond valami bunkó beszólást, már nem igazán hat meg. A munkán kívül amúgy sincsen dolgom vele, letudom a 8 órát, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Amiatt kirúghatnak valakit a munkahelyéről, ha néha, amikor elkapja a düh, hirtelen felindulásból elkezd hisztizni, dühöngeni, ócsárolni másokat?
Vagy magában, vagy valamelyik munkatársának
Az furcsa bennem hogy a munkahelyen ha nem engem kérnek meg valamire hanem a munkatársamat, mindig azt hiszem, nem látnak képesnek az adott dologra?
Főleg targoncázással kapcsolatos dolgokról van szó én kezdő vagyok neki van 3-4 év tapasztalata, és mindig féltékeny vagyok rá hogy őt kérik meg dolgokra, felpakolni kamionra, leszedni kamiont, ilyenek, és úgy érzem, engem nem látnak képesnek rá. És emiatt hisztizni is szoktam
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!