Mi a limit amit munkahelyen megszabnak nektek a karácsonyi ajándékozásnál?
Jó kis júliusi kérdés :D de egy másik kérdés alatt pont pénzzel kapcsolatos témáról beszélünk, onnan jött az ötlet.
Az ilyen karácsonyi húzásokra gondolok, ha csináltok ilyet, hogy kihúzzátok valakinek a nevét és ajándékot kell venni. Mi a minimum amit költeni kell?

válasza:Több okból sem szoktam ilyeneken részt venni.
Egyrészt: nekem a karácsony az a családról, és a hozzám közel álló emberekről szól.
Másrészt: én azért szeretem magam eldönteni, hogy kinek veszek ajándékot. És eléggé visszás, ha például olyannak "kell", akivel amúgy az év 364 napján meg meg tudnánk folytani egymást. (Jó, kisarkított példa, de érted...)
Harmadrészt meg: azért, mert ez már nagyon átment anyagiaskodásba, meg felületeskedésbe.

válasza:Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam!
Nálunk – már akik részt vesznek benne – nincs ilyen limit. Én ugyan nem veszek részt rajta, de azért volt, aki már tőlem kért ötleteket, hogy kinek mit vegyen. Meg szoktam látni, hogy milyen ajándékokat kapnak. Leginkább olyan 5-10 ezer forint szokott lenni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mit jelent pontosan? Ezt az sms kaptam viszont a k&h fiokomban nem jelenik meg ez a tranzakcio !
Nem a shortcut-ra gondolok ,hogy abban maximum hány ember lehet, hanem összesen mennyi embernek lehet streaket küldeni
Tudom, most én leszek a kommunista, meg az irigy proli, meg hasonlók, de akkor sem értem miért nem lehet egy észszerű határt szabni a harácsolásnak. Félreértés ne essék: nem azt mondom hogy mindenki legyen csóró, meg mindenkinek ugyanannyi pénze legyen. Nem pármillió...
Volt-e már valakinek masszírozástól ínhüvely gyulladása és olyankor teljesen kiesett-e a munkából, vagy csökkentették-e a vendégeitek számát? Akik fürdőben, gyógycentrumban..stb. dolgoznak, ott a recepciós, vagy ki dönti el, hogy hány vendégetek legyen egy nap? Ha...
Elősorban középkorú nők válaszaira lennék kíváncsi, mert anyának próbálok kitalálni valamit, de bárki írhat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!