Miért kivételez ennyire mindenkivel a szakmai tanárom?
Figyelt kérdés
Már két éve tanít minket, és az első évben nem is volt nagy probléma. Volt kivételezés, hogy jajj a fiúknak nem kell annyit dolgozni, a lányok majd megcsinálják a munka nagy részét. Ez úgy igazán nem is zavart senkit. Nekem mindig azt mondta, hogy ügyes vagyok, több van bennem, mint amit mutatok. Az osztálytársamat már akkoris tehetségtelennek tartotta (nem mondta ki,csak utalt rá), de nem utálta őt. A viselkedéséből nem is látszódott. Idénre meg teljesen megváltozott. A fiúkkal ugyanúgy bánik, de engem és az osztálytársamat konkrétan ki nem állhatja. Büntetés feladatot kapunk, mert szerinte nem csinálunk semmit ( a saját feladatunkkal végeztünk és másoknak is segítettünk) Mindenért az osztálytársamat cseszi le, mikor még azt is látja, hogy más hibázott. Engem is baszogat, de őt sokkal jobban, pedig meg sem érdemli. Hogyha a többi lány pihen, vagy elront valamit, soha nem kapnak büntetés feladatot és nem is cseszegeti annyira őket, mint minket. A tanár meg sokszor, mint egy tini lány, hisz a pletykáknak, amiket mások mondjuk az osztálytársamról alkotnak. Meg is tiltja, hogy mások segítsenek nekünk, míg tőlünk elvárja, hogy mások segítségére legyünk. Mi változhattott idén?ápr. 8. 10:19
1/2 anonim 

válasza:

Ha mindenkivel, akkor az nem lehet kivételezés :)
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy mindenkivel máshogy bánik. Vannak akiknek mindent szabad, vannak akiknek még lélegezni sem, meg van, akikkel normális. Jó és rossz fajta kivételezést akartam megkülönböztetni ezzel, csak nem tudok fogalmazni ezek szerint 😅
ápr. 8. 11:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!