Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szoktál keső este vagy éjfél...

Szoktál keső este vagy éjfél után enni még ha igen mit?

Figyelt kérdés

márc. 17. 22:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Néha igen. De amúgy nem kéne, nem egészséges.
márc. 17. 22:36
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Néha elgondolkodom, vajon mennyire unatkoznak azok, akik ilyen kérdéseket írogatnak ide ki. 😀
márc. 17. 23:01
 3/18 Fragments of Fantasy ***** válasza:
86%
Nem szoktam, diétázom.
márc. 17. 23:17
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

#2 Nem kötelező sem elolvasni, sem pedig válaszolni. Ismered a "vissza" gombot? Na, ilyenkor használd azt. Ennél már csak azt bírom jobban, mikor a sok analfabéta benyünnyögi egy hosszabb kérdés alá, hogy "hosszúúú". Akkor ne olvasd el baszki, ilyen egyszerű.

Amúgy Kérdező, én éjjeli bagoly vagyok, éjfél előtt szinte sosem alszok el, úgyhogy elég gyakran eszek hajnalban, igen. Az, hogy mit, változó. Most például a vacsiról maradt sült kolbászból falatoztam.

márc. 18. 00:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, főleg, mert sokszor 11 után érek haza edzésről, és muszáj még akkor ennem valamit.

Viszont én gyakran nagyon későn kelek (amikor megtehetem, persze), szóval az egész ritmusom kicsit el van tolódva.

Most is éjfélkor még levest ettem és tortaszeletet, de ez volt a 2. étkezésem ma. 😂

márc. 18. 01:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Bármit megeszek éjjel, mert éjszakás vagyok. De mikor nem voltam, akkor is simán előfordult, hogy éjfél körül vacsoráztam, mindig is bagoly típus voltam. Mondjuk cserébe 10-12-nél előbb szinte sosem ettem semmit, ugyanúgy étkezem, mint sokan mások, napi 2-3x, csak az időpontok mások.
márc. 18. 03:31
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszem ilyenkor már semmit.
márc. 18. 05:44
 8/18 anonim ***** válasza:
Január óta nem eszek éjszaka. Fogyókúrázok, ideje rendbe szedni magamat.
márc. 18. 08:09
 9/18 anonim ***** válasza:

Általában igyekszem kora délután, ritkán késő délután enni utoljára. Néha viszont akad olyan eset, amikor annyira ég a gyomrom, hogy vmi apróságot kénytelen vagyok enni - akkor mondjuk eszem 2 szelet sonkát, 1-2 szelet sajtot vagy egy joghurtot pl.

Meg hát vannak olyan kivételes napok, amikor pl. lagziban vagyunk, akkor néha lecsúszik késő este egy szelet torta, pár pogácsa, ilyesmik... vagy egy átbulizott éjszaka után egy szelet pizza (mondjuk utóbbi eset kb. 2 éve volt utoljára).

márc. 18. 10:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Késő éjjel néha, de éjfél után nem. Néha előfordul, hogy megéhezem, pedig rendesen vacsoráztam, viszont éhesen nem tudok elaludni, szóval valamit eszem.
márc. 18. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!