Miért várja el valaki hogy piszkos tányérból egyek csak hogy ne kelljen mosogatni?
Figyelt kérdés
Elővettem magamnak egy tiszta tányért reggel a reggelihez erre apám kivette a kezemből és kiakadt hogy miért vettem elő tiszta tányért és a mosogató mellől kivett egy koszos tányért és elém tette, egyél ebből hogy ne kelljen annyit mosogatni. Ne piszkolj be új tányért. Nem engedte hogy tisztából egyek. Szerintetek is nagy barom?márc. 22. 07:36
1/17 anonim 

válasza:

Valószínűleg elege van belőle, hogy nem vagy hajlandó mosogatni...
2/17 anonim 

válasza:

Miért nem mostad el, ha koszosnak találtad?
5/17 anonim 

válasza:

Szerintem legközelebb kaja elött (vagy elözö este) mosogass el, akkor nincs ilyen probléma
6/17 anonim 

válasza:

1. Mert egy igénytelen állat.
2. Mosd el magadnak és nem kell koszosból enned.
3. Vegyen egy mosogatógépet.
7/17 anonim 

válasza:

"Vegyen egy mosogatógépet."
Még az is lehet, hogy van nekik, csak a kérdező azt sem hajlandó használni...
8/17 anonim 

válasza:

"Miért várja el valaki hogy piszkos tányérból egyek csak hogy ne kelljen mosogatni?"
Konkrétan megtiltotta, hogy elmosd azt a tányért? Vagy miért gondolod, hogy azt várta el, hogy piszkosból egyél?
(Egyébként is: mennyire volt "piszkos"? Pár morzsa, ami előtte 5 perccel került rá még nem teszi piszkossá.)
9/17 A kérdező kommentje:
nincs nekünk sajnos de apám nem engedi hogy vegyünk. Ilyen házsártos ember. csak akkor lehet vele együtt élni ha nagyjábol nem szegülünk neki ellen. Sajnos.
márc. 22. 09:06
10/17 anonim 

válasza:

#9: szóval miért nem mostad el a koszos tányért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!