Nagyon lesarkítva, de összességében elmondható, hogy a bulizás a szép emberek kiváltsága?
Szemléltetéséppen:
www.youtube.com/shorts/CJ1m69TPi_A
www.youtube.com/watch?v=ATsqoS5JH3c
www.youtube.com/watch?v=7IUp8biHZo4
www.youtube.com/watch?v=cwArDDVpqSk
Csupa csinos, szép lány és megtermett férfias pasi.
Alacsony, vékony pasiként sosem volt önbizalmam buliba járni (igazából kedvem se), de tapasztalatból mondom, mert mikor egyszer-kétszer mentem akkor kb majdnem letapostak annyira levegőnek voltam nézve és annyi vizet zavartam a csajok körében is. Kutyát nem érdekeltem.
Mivel arcra helyes vagyok, így +15 centivel és +40 kilóval én lennék a bulik nagymenője, de így... Egyszerűen fáj a lelkem és legszívesebben élni sem lenne kedvem.

Attól függ mit nevezel bulinak. Ha csajozást, akkor itt is megvan az összes nehézség, ami máshol.
Ha viszont azt, hogy barátokkal jól érezni magunkat, akkor ez nem számít. Ha pl egy techno parti ahova a zenéért megy mindenki elsősorban és nem a csajozásért, akkor az is más.
Eleve, szerintem kb mindenkinek nehéz becsajozni szórakozó helyen. Mi jártunk el, de ritka volt, hogy valaki csajjal megy haza.
"Eleve, szerintem kb mindenkinek nehéz becsajozni szórakozó helyen. Mi jártunk el, de ritka volt, hogy valaki csajjal megy haza"
Akkor ez egy fals sztereotípia? Mert mindenki azt mondja, hogy buliban a legkönnyebb csajozni bárkinek még így is.

#3 Az én tapasztalatom az, hogy fals. Előfordult a bulizós éveink alatt mindenkivel, hogy volt valami kis kavarás itt ott, de ha azt nézzük, hogy mennyiszer mentünk, akkor ez elég kis százalék össz vissz. Szerintem sokkal jellemzőbb volt, hogy egyszerűen vicces, hogy a barátokkal berúgunk, hülyeségeket csinálunk és röhögünk dolgokon. Eleve vérmérsékleti dolog is ez a csajozás, mert aki amúgy nem olyan, hogy oda megy emberekhez, meg nagy dumás az itt sem annyira fogja azt csinálni. Amúgy mi társoságunkban a legcsajozósabb csávó épp a legalacsonyabb volt, de ő mondjuk edzett rendesen és vicces, meg eleve jó nagy dumás arc. De neki sem az volt, hogy minden alkalommal valami csajjal ment haza. De lehet vannak más társaságok, ahol ez van, de szerintem inkább az van, hogy mondjuk eljár minden hétvégén és egy évben beesik egy tök részeg csaj.
Amúgy szerintem a legesélyesebb az, hogy elkérni valakinek a kontaktját és ha van szimpátia köv napokon esélyesebb, hogy legyen valami.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!