Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon lesarkítva, de összessé...

Nagyon lesarkítva, de összességében elmondható, hogy a bulizás a szép emberek kiváltsága?

Figyelt kérdés

Szemléltetéséppen:

www.youtube.com/shorts/CJ1m69TPi_A

www.youtube.com/watch?v=ATsqoS5JH3c

www.youtube.com/watch?v=7IUp8biHZo4

www.youtube.com/watch?v=cwArDDVpqSk

Csupa csinos, szép lány és megtermett férfias pasi.

Alacsony, vékony pasiként sosem volt önbizalmam buliba járni (igazából kedvem se), de tapasztalatból mondom, mert mikor egyszer-kétszer mentem akkor kb majdnem letapostak annyira levegőnek voltam nézve és annyi vizet zavartam a csajok körében is. Kutyát nem érdekeltem.

Mivel arcra helyes vagyok, így +15 centivel és +40 kilóval én lennék a bulik nagymenője, de így... Egyszerűen fáj a lelkem és legszívesebben élni sem lenne kedvem.

tegnapelőtt 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Attól függ mit nevezel bulinak. Ha csajozást, akkor itt is megvan az összes nehézség, ami máshol.

Ha viszont azt, hogy barátokkal jól érezni magunkat, akkor ez nem számít. Ha pl egy techno parti ahova a zenéért megy mindenki elsősorban és nem a csajozásért, akkor az is más.

Eleve, szerintem kb mindenkinek nehéz becsajozni szórakozó helyen. Mi jártunk el, de ritka volt, hogy valaki csajjal megy haza.

tegnapelőtt 10:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Nyilván csajozásra gondolok, nem arra, hogy cuckold törpe, ronda pasiként egy sörrel a kezedben kortyolgatva a sarokból végignézd ahogy a többi kan a csajokat smacizza és kefélni viszik a mosdóba.
tegnapelőtt 10:56
 3/10 A kérdező kommentje:

"Eleve, szerintem kb mindenkinek nehéz becsajozni szórakozó helyen. Mi jártunk el, de ritka volt, hogy valaki csajjal megy haza"

Akkor ez egy fals sztereotípia? Mert mindenki azt mondja, hogy buliban a legkönnyebb csajozni bárkinek még így is.

tegnapelőtt 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 Az én tapasztalatom az, hogy fals. Előfordult a bulizós éveink alatt mindenkivel, hogy volt valami kis kavarás itt ott, de ha azt nézzük, hogy mennyiszer mentünk, akkor ez elég kis százalék össz vissz. Szerintem sokkal jellemzőbb volt, hogy egyszerűen vicces, hogy a barátokkal berúgunk, hülyeségeket csinálunk és röhögünk dolgokon. Eleve vérmérsékleti dolog is ez a csajozás, mert aki amúgy nem olyan, hogy oda megy emberekhez, meg nagy dumás az itt sem annyira fogja azt csinálni. Amúgy mi társoságunkban a legcsajozósabb csávó épp a legalacsonyabb volt, de ő mondjuk edzett rendesen és vicces, meg eleve jó nagy dumás arc. De neki sem az volt, hogy minden alkalommal valami csajjal ment haza. De lehet vannak más társaságok, ahol ez van, de szerintem inkább az van, hogy mondjuk eljár minden hétvégén és egy évben beesik egy tök részeg csaj.

Amúgy szerintem a legesélyesebb az, hogy elkérni valakinek a kontaktját és ha van szimpátia köv napokon esélyesebb, hogy legyen valami.

tegnapelőtt 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Jah meg nekünk a buli még elektronikus zenei partik voltak, ahol a zenére őrültünk rá és alakult ki egy nagyon emelkedett hangulat, mert annyira belementünk.
tegnapelőtt 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:
3# Nem gondolnám könnyűnek, mert csaj oldalról, én a barátok meg a zene miatt jártam bulizni, általában párkapcsolatom is volt és a párom is velünk volt, eszembe sem jutott, hogy pasizni menjek le egy szórakozóhelyre és sok más csaj is kivan attól, hogy nyomulnak a részegek. Elvétve biztos bele lehet akadni olyan csajokba, akik direkt azért mentek le, hogy kieresszék a gőzt valami kalanddal, vagy ismerkedjenek akár komolyabban is, esetleg simán szinglik és bárhol nyitottak, de ha felmérést készítenél egy szórakozóhelyen, szerintem ez lenne a ritkább, általában inkább tényleg csak a tánc, pia, barátok miatt mennek ilyen helyekre a lányok. Sosem ismerkedtem szórakozóhelyen, inkább arrébb mentem gyorsan, ha valaki próbálkozni akart.
tegnapelőtt 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Huyeseg. Ense vagyok magas megis vegigbuiztam meg csajoztam 16- 25ig. Mindig csimo haverom meg bnom is kb mindig volt. Jo en ki vagyok gyurva, de azt barki megteheti meg nem annyira szamit
tegnapelőtt 14:37
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 és hány csajt fektettél le ez alatt a 10 év alatt bulikból?
tegnapelőtt 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem olyan sokat. Tobb eves kapcsolataim voltak es nem csaltam meg a baratnoim, de veluk is buliba vagy vmi osszejovetelen ismerkettem meg. Rajtuk kivul 3-4 asszem, de nem sokat voltam szingli
tegnapelőtt 15:29
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 és a barátaid, akik szinglik voltak többet?
tegnapelőtt 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!