Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudtok olyan discord szervert,...

Tudtok olyan discord szervert, ahol magyar motorosok beszélgetnek, szerveznek közös túrákat?

Figyelt kérdés

máj. 2. 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem.
máj. 7. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Akit érdekel a magyar történelem és politika az barátkozna velem?

A kor nem számít, de csak férfiakkal barátkoznék, mert abba nem tudnék belenyugodni 34 évesen, hogy egy nővel csak barátok legyünk.

Létezik még magyar nyelvű anonim chat alkalmazás?

Az anotalk mindig frissül, eldobja a partnert. Régebben volt egy alkalmazás, randochat vagy hasonló, ami mint egy anonim messenger működött… jelenleg csak külföldi felhasználókkal rendelkezőt találtam. Unatkozom munkában és szivesen csacsognék random emberekkel :) 21/N

Szeretne valaki beszélgetni?

Én férfi vagyok, érdekel a 20. századi történelem, főleg a második világháború és az akkori eszmék. Továbbá szeretek magyar katona dalokat hallgatni és szeretem a kutyákat, macskákat.

Itt negyvenes/ötvenes éveikben járó meglett középkorú magyar származású férfiakkal lehet beszélgetni a gyakori kérdések felhasználók között lehet valakit találni!?

33 éves fiú vagyok.Videochat is érdekelne instán ezen az instagramon át azon keresztül. Ápolt-igényes és egészséges sportos emberkét keresek csak aki elfogadó,türelmes normális rendes aránylag és nincsenek hátsó szándékai!!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!