Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Budapesten milyen exkluzív...

Budapesten milyen exkluzív szórakozóhelyek vannak?

Figyelt kérdés
Hova járnak bulizni a gazdagok? Tudom bármelyik klubban megfordulnak gazdagok, de melyik az, ahova kimondottan sok ilyen ember jár?

tegnapelőtt 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

Már semmilyenek. Nincsenek kifejezetten exkluzívak, mindegyik teljesen vegyes. Ragadó, kiöntött piákban, hányásban, sz*rban, húgyban fetreng mindenki, rohangáló patkányok között, a gazdag is meg a szegény is.

Nagy számok törvénye alapján a Budapest Parkban fordulnak meg a legtöbben "magasabb körökből"...

tegnapelőtt 17:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Voltam már ott, azért az a társaság messze volt az elittől :D
tegnapelőtt 18:28
 3/11 A kérdező kommentje:
A Fogasban több a gazdag külföldi amúgy, ha már valamit mondani kell…és exkluzív bár, ahol tánctér is van? Ilyen van valahol?
tegnapelőtt 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:
A Fogas pont hogy a legalja, NER-es bűnözők üzemeltetik puszira kapott, -meg a vendégektől összelopott pénzeken. Hogy más egyebet ne említsek...
tegnapelőtt 18:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Messze nem a legalja, szerintem pl. a Mori 2 meg a Peaches sokkal rosszabb.
tegnapelőtt 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Akkor jó... Akkor támogasd a nehezen megkeresett pénzeden köztörvényes bűnözők előrébb jutását. Bocsánat amiért szót emeltem ez ellen.
tegnapelőtt 18:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyrészt legalább 2 éve nem voltam ott, szóval biztos nem az én pénzemen gazdagodnak tovább, másrészt a kérdés nem az volt, hogy melyik szórakozóhely neres :D
tegnapelőtt 19:22
 8/11 A kérdező kommentje:
“Hogy jussunk el bármilyen kérdéstől a Fideszig 1 lépéssel?”🤣
tegnapelőtt 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:
35%

Úgy, hogy eleve ők birtokolják a fél belvárost, közvetve -vagy közvetetten, a szórakozóhelyek többsége meg ugyanannak a tulajdonosi körnek a kezében van :)

Üdvözöllek a magyar valóságban! Jó reggelt kívánok!

tegnapelőtt 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Budán pl Lock. Elég elit hely,teli gazdag maffiozóval.
tegnapelőtt 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Barátság extrákban miért kér valaki exkluzivitást?

A nemi betegségeket hagyjuk, normális ember gumival alkalmizik eleve. Ha 1-2 hetente vagy ha úgy alakul ritkábban találkozunk, és nem egy komoly kapcsolat, nincsenek érzések, miért foglalkoztatja egyáltalán, mit csinálok? Nem is kell az ilyesmiről beszámolni amúgy sem....

Itthon miért nincsenek ilyen kiadványok?

Szeretek könyveket gyűjteni, és már egy ideje feltűnt, hogy az amerikai és angol piacon sokkal nagyobb a merítés exkluzív, deluxe, limitált kiadású könyvekből. Azt értem, hogy nagyobb az ottani piac, mint a magyar, de akkor is meg kell erőltetnem magam, ha a saját...

Xbox Series X mellé jó ötlet lehet még PS4 Pro-t venni az exkluzívok véget?

Tudom néhány játékot már átportoltak de Gamer számítógépem nincs.

PS5 exkluzív lesz?

a ILL Game játék, tényleg PS5 exkluzív lesz? egyenlőre nem is lesz elérhető pc-re?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!