Facebookosok mi a véleményetek azokról, akiknek nincs facebook profilja?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 13:42
1/15 anonim válasza:
Kellene, hogy legyen róluk valami különleges, extra véleményem?
2/15 anonim válasza:
Sajnálom néha hogy picit nehezebben lehet őket elérni, megtalálni, de ettől függetlenül persze ugyanolyan teljes értékű embernek tartom...Nem igazán értem amúgy hogy mire vonatkozik a kérdés.
3/15 anonim válasza:
Sajnálom, hogy őket kevesebbszer "láthatom", csak nagy ritkán, amikor a városban összefutunk.
4/15 anonim válasza:
Nekem sincs facebookom, és nem is kell. 17/L
5/15 anonim válasza:
Én az ilyenekről azt gondolom, hogy nem akarnak amerikába költözni.
Nekem is volt facebookom de töröltem és többé oda nem kívánkozok. Nem hiányzik.
6/15 anonim válasza:
Azokat nem értem, akik "csakazértsem" regisztrálnak.
Akinek a megosztásai nem érdekelnek, beállítom hogy ne lássam, csak olyan oldalakat likeolok, amik érdekelnek, és a barátaimmal érdekes cikkeket osztunk meg egymással. Ha el szeretnék érni valakit, ingyenes, nem kell pénzért telefonálnom vagy sms-t küldeni. Ráadásul nyertem már értékes dolgokat is (persze nem a kamu iphone nyeremény meg hasonlók).
9/15 anonim válasza:
Én épp ma töröltem magam onnan,semmi értelmét nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!