Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csúnyán leégtem, mit csináljak?

Csúnyán leégtem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár hete indultunk egy versenyen osztályból 3man (4en indultunk volna,csak megbetegedett valaki). Ez egy nemzetközi verseny volt és nagyon izgultam... Ma megjött az eredmény, ők elsők lettek, én pedig csak második, pedig simán legyőzhettem volna őket...

Kaptak nagy serleget, én pedig még egy oklevelet sem. Holnap iskola és már szégyellem magam...

Annyira rosszul érzem magam emiatt, hogy el sem tudom mondani. Szerintetek nagyon nagy szégyen, hogy a koncentrációm hiánya miatt leszerepeltem? :(

2014. máj. 11. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nemzetközi versenyen voltál.

Tudod hányan tudják egyáltalán kvalifikálni magukat?

Bah, a gazdagok problémái...

2014. máj. 11. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Inkább legyél büszke rá, hogy egy nemzetközi versenyen M Á S O D I K helyezést értél el. Sokan még az iskolai versenyekről nem jutnak tovább a megyei versenyre...
2014. máj. 11. 19:22
 3/7 A kérdező kommentje:

14en voltunk egyáltalán nem volt erős a verseny, minden osztályból indultak és mindenki első helyezett lett, rajtam kívül...

Azért köszönöm második :)

2014. máj. 11. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki szerintem, inkább a rendezőségtől, hogy csak az első helyezettet díjazta
2014. máj. 11. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az még hagyján, hogy nem tudsz veszíteni. De azt égésnek felfogni, hogy második lettél? Milyen önhitt, ostoba fajta vagy már?
2014. máj. 12. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem önhitt, hanem:

- alacsony az önbecsülése

- kevés az önbizalma

- ezek miatt pedig maximalista, mert tetteivel próbál először érvényesülni, nem a jellemével.

2014. máj. 15. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó, mondják is így pongyolán, hogy a felsőbbrendűségérzet igazából alsóbbrendűségérzet a köbön, és alapjában véve igaz is... Tökmindegy, végül úgyis az számít, hogy mit hajlandó elhinni saját magáról, és mit nem.
2014. máj. 15. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!