Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnám fejleszteni a...

Hogyan tudnám fejleszteni a beszélőképességem? (részletek lent)

Figyelt kérdés

16/L

Szeretném a csúnya beégéseket elkerülni, mert ha kettesbe kerülök valakivel (barátnő, fiúk, néha még a szüleim) akkor egyszerűen nem tudok megszólalni. Mármint egy elég beszédes lány vagyok, ha nem kettesbe vagyok valakivel. És néha nagyon beégek, hogy nem tudok felhozni semmilyen témát, ami ugye nem az időjárás.. :D

de értitek :/ főleg a fiúknál van ez így, nem tudok megszólalni, félek, hogy elrontom az egészet valami hülyeséggel, és néha annyira ráparázok, hogy fogalmam sincs mit szólt hozzám eddig :s

És szeretnék változtatni, mert így mindenki azt hiszi nem vagy kíváncsi a társaságukra, pedig épp az ellenkező, nagyon örülök neki :)

és ha meg végképp nem jut eszembe semmi, akkor előjön az önbizalomhiányosság legmagasabb foka, és állandóan csak azt hajtogatom, hogy "nyomi vagyok, hülye vagyok, antiszoc vagyok" ilyenek, és ezzel nagyon elijesztek mindenkit :(

Mit ajánlanátok, mit tegyek, milyen témák vannak, amik nem uncsik, de ha egyszerűen nem jut eszembe semmi, akkor fel tudnék hozakodni vele :s

Segítsetek!>< Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2014. máj. 12. 18:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Sokan vannak így, nem könnyű bárkivel találni egy közös témát.

Próbálj kicsit lazább lenni és általánosabb dolgokról beszélgetni egy sráccal, ha úgy van, pl. bulizott-e mostanság valahol, hogy telt a hétvége, van-e asszony, hány sárkányt idomított be, nem kell annyira rágörcsölni.

Fejleszteni meg úgy tudod csak, hogy minél többet kezdeményezel meg beszélgetsz ugye. :)

2014. máj. 12. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!