Hogy lehetek normális 1 napra?
Figyelt kérdés
Költözés miatt új életet szeretnék kezdeni, eddig egy szociális katasztrófa voltam, de remélem, hogy új környezetben ez esetleg megváltozhat. Persze tudom, hogy nem megy az csak úgy, ezért regisztráltam couchsurfingre, hogy külföldi vendégeken "gyakoroljak", az már nem jutott esembe, hogy velük ugyan hogy fogok megynílni, normális emberként viselkedni. Vasárnap délutántól hétfő délutánig lesz egy vendégem, vasárnap este rögtön romkocsmákba akar menni, tehát beledob a mélyvízbe rendesen. Tudom, hogy ez egy nagyon nehéz kérdés, de mivel 1 barátom van, aki nem híve az ilyeneknek, életemben nem voltam még romoocsmában, hogyan viselkedjek normálisan, hogyan engedjem el magam úgy, hogy ne csak ő beszéljen egész este? (Pia kizárva)2016. jún. 28. 11:20
1/4 colombov válasza:
Ne aggódj! Azért jön ide, hogy jól érezze magát, és ebből az érzésből neked is fog jutni. Nem kell ahhoz inni, hogy te is jól szórakozzál. De szerintem előtte iktass be valami érdekes programot. Pl. Zugligeti Libegő v. óriáskerék, v. hajózás. Én nem Bp-n lakom de érdekes programoknak néznek ki.
2/4 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam, de estefelé fog a reptérre érni, nem tudom, mire lesz még energiája...
2016. jún. 28. 11:51
3/4 anonim válasza:
szerintem ha érdeklődsz a vendéged felől, kérdéseket teszel fel az életével, országával kapcsolatban, és ezekhez te is hozzáteszel a saját élményeidből, kizárt dolog, hogy egyoldalú legyen a beszélgetés
a helyzeted páratlan lehetőség az őszinteség gyakorlására is, akár megnyílhatsz ennek az idegennek annyira, amennyire eddig még senkinek sem .. , a te döntésed
mindenesetre ő biztosan nyitott lesz feléd és hálás, amiért befogadtad az otthonodba
4/4 anonim válasza:
Élj tudatos életet s neveld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!