Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szerintetek egy átlagos ember...

Szerintetek egy átlagos ember kórházba kerülne 6 dl vodka elfogyasztása után?

Figyelt kérdés

2019. aug. 15. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyi idő alatt issza meg.


Ha húzóra, akkor jó az esély egy gyomormosásra.

2019. aug. 15. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha nem is húzóra, de 2 órán belül
2019. aug. 15. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ázsiai az illető akkor igen, egyből detox. Ez emberfüggő. Átlagos ember pár napig nagyon rosszul fogja magát érezni. Egy alkoholistának ez csak a szokások napi adagja.


https://www.youtube.com/watch?v=lU49DkduGaA

https://www.youtube.com/watch?v=Z64xBi0flfk

2019. aug. 15. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Tinédzser korunkban egy húzásra megittunk egy üveg, azaz fél liter orosz vodkát, és sosem kötöttünk ki a detoxban, max leestünk a székről...😆

Ezért ma már a szagától is öklendezem..

2019. aug. 15. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért hülyeségeket se írjatok. Fél liter vodkától lehet részeg az ember, sőt biztos, de nem annyira, hogy detoxban kössön ki. Az se igaz, hogy napokig rosszul van. Max. másnap.
2019. aug. 15. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5/5-ös még csak 4dl naranccsal ivott meg 6dl vodkát.


A Kínai Tudományos Akadémia kutatói a"BMC Evolutionary Biology" című szaklapban ismertetik tanulmányukat, amiben kifejtik, mire is vezethető vissza az ázsiaiak alkohol intoleranciája. Nekik ugyanis már viszonylag kevés alkohol fogyasztása után gyomorbántalmakkal, megnövekedett pulzusszámmal, kipirosodott arcbőrrel kell számolniuk – ezek a tünetek európaiaknál csak nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztása után jelennek meg.

A genetikusok 38 ázsiai népcsoportból 2275 személy DNS-ét vizsgálták, rekonstruálták a génmutációk történetét, és arra az eredményre jutottak, hogy az alkoholra adott túlzott érzékenységi reakció 7-10 ezer évvel ezelőttre vezethető vissza, amikor is Kínában a rizstermesztés kezdődött. Akkoriban a rizst ugyanis élesztőgombákkal fermentálták, az erjedési folyamatoknál keletkezett alkohol konzerváló hatása miatt. Ez azt jelentette, hogy az emberek az élelemmel együtt alkoholt is vittek be a szervezetükbe. De mivel az alkohol egy idő után kifejtette káros egészségügyi hatásait, a túlzott érzékenység mint egyfajta védőmechanizmus alakult ki az ázsiaiak szervezetében. Ezt az örökséget hordják génjeikben még ma is, így azután kevesebb alkoholt képesek magukhoz venni, ami által tovább élhetnek.

2019. aug. 16. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
47%

Nem,nincs tõlle semmi bajom...max kell mèg.

Viszont a pàromnak van baja...tõllem😆

2019. aug. 22. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!