Van különbség az árukon kívül az ásványvizek között?
Próbáltam már Coop, Spár, Penny, Szentkirályi, Nature aqua, mizse, nestlé, emese ásványvizeket és hát az árukon kívül én nem igazán tapasztaltam semmilyen különbséget köztük.
Ha viszont tényleg nincs különbség, akkor az emberek minek veszik a drágábbakat? Mert még pl kólában érthető, mivel legalább is számomra a Pepsi és Coca Cola kivételével az összes ihatatlan, de objektívan nézve sem éri el a coop-os queen meg hasonlók a fent említett kettő szintjét.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kiiszol egy x flakonnal egy nap, másnap egy y-t, persze, hogy nem érzed. Gondolom nem úgy hasonlítottad, hogy egymás mellett 2 pohár és felváltva kóstolod.
Anyám is érzi a különbséget, főleg amelyik drágább, pl. lúgosak.

válasza:

válasza:

válasza:A Spar S-budget 2 literes ásványvizét vettem egyik nap előtte sose vettem,de ár érték arányban jónak tűnt és gondoltam kipróbálom, hátha beválik.
Annak műanyag íze volt,mintha folyékony műanyagot ittam volna ,nem is bírta egy pohárral többet inni belőle.
További kérdések:
Hónapok óta nincs a magyar üzletekbrn. Bár nem erősítették meg mindmáig, sejthető, hogy a Viking Berry érkezett a helyére. Itt gykn is eziránt érdeklődtek pár kérdéssel lejjebb. Jelenleg legfeljebb amerikai importot áruló üzletekben kapni. Az ottani ár reális egy fél...
Több hete nem látok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!