Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Van különbség az árukon kívül...

Van különbség az árukon kívül az ásványvizek között?

Figyelt kérdés

Próbáltam már Coop, Spár, Penny, Szentkirályi, Nature aqua, mizse, nestlé, emese ásványvizeket és hát az árukon kívül én nem igazán tapasztaltam semmilyen különbséget köztük.

Ha viszont tényleg nincs különbség, akkor az emberek minek veszik a drágábbakat? Mert még pl kólában érthető, mivel legalább is számomra a Pepsi és Coca Cola kivételével az összes ihatatlan, de objektívan nézve sem éri el a coop-os queen meg hasonlók a fent említett kettő szintjét.

aug. 2. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Más az ásványi anyag összetételük, ez sokszor az ízükön is érződik. Nekem csak 1-2 márka íze jön be.
aug. 2. 18:31
 2/9 Life and Death ***** válasza:
90%
Van. Némelyik annyira rossz, mintha medencéből innék. A többi pont ugyan azt tudja, mint a csapvíz.
aug. 2. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különbséget nem érzek, úgyhogy mindig olcsót veszek. Egy kivétel volt, a Balfi ásványvíz, persze, hogy megszűnt a gyártása :-/
aug. 2. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor szerencsés vagy, számomra tök más az ízük
aug. 2. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán érzek különbséget köztük
aug. 2. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Kiiszol egy x flakonnal egy nap, másnap egy y-t, persze, hogy nem érzed. Gondolom nem úgy hasonlítottad, hogy egymás mellett 2 pohár és felváltva kóstolod.

Anyám is érzi a különbséget, főleg amelyik drágább, pl. lúgosak.

aug. 2. 21:34
 7/9 lencsefőzelék ***** válasza:
25%
Az egyik kőzetet tartalmaz, a másik szervetlen ásványokat, de a kettő ugyanaz (egybeírva). Az emberi szervezetnek nem szervetlen, hanem szerves ásványokra van szüksége, ezek pedig leginkább a növényekben vannak, tehát nem érdemes ásványvizet inni, csak ha sok a pénzed haszontalan és egészségtelen dolgokra.
aug. 3. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Még ízben is eltérnek nemcsak összetételben.
aug. 3. 08:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A Spar S-budget 2 literes ásványvizét vettem egyik nap előtte sose vettem,de ár érték arányban jónak tűnt és gondoltam kipróbálom, hátha beválik.

Annak műanyag íze volt,mintha folyékony műanyagot ittam volna ,nem is bírta egy pohárral többet inni belőle.

aug. 3. 14:12

További kérdések:

Mennyiért lehet most Monster Pacific Punchot elpasszolni?

Hónapok óta nincs a magyar üzletekbrn. Bár nem erősítették meg mindmáig, sejthető, hogy a Viking Berry érkezett a helyére. Itt gykn is eziránt érdeklődtek pár kérdéssel lejjebb. Jelenleg legfeljebb amerikai importot áruló üzletekben kapni. Az ottani ár reális egy fél...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!