Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mitől lett kék színű a lefőzöt...

Mitől lett kék színű a lefőzött körtepálinka?

Figyelt kérdés
A rézeleje el lett különítve, eddig nem történt ilyesmi...
2010. okt. 10. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig az réz ami kék és sok réz. Csupa rézrozsda lehet a főző belseje.
2010. okt. 10. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen tiszta az egész berendezés, eddig minden jól főtt le, legutoljára 1 hónapja főztem vele.
2010. okt. 10. 13:28
 3/5 Phoney ***** válasza:

A cefréből szinte biztosan nem származhat kék anyag, a rézből viszont igen. A rézcső is egész biztosan végig tiszta? Egy hónap alatt sok minden történhet.


A rézvegyülettel színezett szesz egyébként általában mérgező, az abszintot is ezért tiltották be részben. Nem tudom mennyire kék, de nem biztos, hogy érdemes meginni.

2010. okt. 10. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
én üvegspirálon engedem a szeszgőzt, soha nemvolt ilyen gondom.
2010. okt. 10. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
A válasz itt pontosan le van írva: [link]
2022. ápr. 25. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!