Hol lehet spirytus 95% vokát kapni?
Ahogyan az előttem szóló is írta;ilyen erős szeszt nem lehet magában inni.Mindenképpen hígítani kel.Minimum olyan 60% körülire..Úgyhogy én ajánlom helyette inkább a szűretlen St.Hubertust.Az pont 60 %-os és iható hígítás nélkül is.Kellemes,enyhén narancsra emlékeztető íze van.Tessék:
Az ilyen ajándékot megitatnám az ajándékozóval :-)
Ahogy már írták, élvezeti értéke mínuszos, arra jó, hogy marja a nyálkahártyát hígítás nélkül.
Virtusból, fiatalon persze meg lehet kóstolni, de nem ajándékoznék ilyet, mert ha a haverom az egészségét kockáztatja, megteheti, de ne én adjam a kezébe a fegyvert.
Huszon-évesen én is megkóstoltam tisztán a 80 százalékos spitzet, semmi jó nem volt benne.
Tömény szesz, megittunk egy centest, amitől nem rúgtunk be, de egész este nem volt kedvünk inni többet, én még néhány napon keresztül fájt a nyelőcsövem.
Ez persze a refluxal összefüggő probléma volt, de a tömény szesz rontott rajta rendesen.
A legtöbb embernek megvan a bulizós korszaka, nekem is megvolt, de lemúlt rólam, már nagyon régen nem iszom meg egész évben annyi alkoholt, mint anno egyetlen buliban.
A 60 százalék fölötti szeszeknek nincs tisztén fogyasztva élvezeti értékük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!