Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A bor enyhén penészes hordóban...

A bor enyhén penészes hordóban volt Ki lett főzve pálinkának,de mintha az utóíznél érezni lehetne a penész ízt . Mive lehetne azt megszüntetni?

Figyelt kérdés

tegnap 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha aktívszénen átszűrnéd az talán valamit javítana rajta.
tegnap 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Kanálisba öntéssel
tegnap 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Az aktívszenes szűrés segíthet. Viszont ne számíts csodákra ha rossz alapanyagokból készítesz párlatot annak. Nem lesz jó végeredménye.
ma 07:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!