A bor enyhén penészes hordóban volt Ki lett főzve pálinkának,de mintha az utóíznél érezni lehetne a penész ízt . Mive lehetne azt megszüntetni?
Figyelt kérdés
tegnap 16:53
1/3 anonim 



válasza:





Ha aktívszénen átszűrnéd az talán valamit javítana rajta.
3/3 anonim 



válasza:





Az aktívszenes szűrés segíthet. Viszont ne számíts csodákra ha rossz alapanyagokból készítesz párlatot annak. Nem lesz jó végeredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!