Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan érdemes inni?

Hogyan érdemes inni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kezdő viszont mostanában valahogy nem tudok egyszerre egy shotot lehúzni, muszáj lassabban és nem tudom miért, mert eddig ez nem volt probléma. Tudnátok tanácsot adni, jó technikákat mondani, hogy ne marjon és egyszerre le tudjam húzni. Konkrétan vodkát de bármilyen más piát is.

jún. 10. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs erre technika, gyorsan szabadkézből a gallér mögé és kész. Hogy ne marjon azzal nem tudsz mit csinálni, igyál olyat ami nem mar, vagy gyorsan kortyolj utána valamit.
jún. 10. 15:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1

Pedig van rá technika..Tessék:

[link]

jún. 10. 16:10
 3/11 igazadvan ***** válasza:
74%
Ez fantasztikus, pár év és már arról fognak kérdések érkezni, hogy hogyan kell lélegezni meg járni.
jún. 10. 16:41
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

3

Mondjuk az igaz, hogy tényleg sokan helytelenül lélegeznek.

jún. 10. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Arra szeretnél tanácsot, hogyan tudod megerőszakolni a szervezetedet, mert az vissza jelez, hogy "ez nekem nem jó"?

Régebben nem volt probléma, de mostanság igen.

Elgondolkoztál azon hogy mi lehet az oka?

Esetleg az, hogy régebben még nem volt sérült a nyelőcső-nyálkahártya, a maró hatású tömény szesz csak "melegségeget" okozott, de miután tönkre ment, fájdalmas-maró érzést vált ki a tömény szesz.

Ez csak feltételezés, de gyanús az, hogy régebben nem voltak ennyire kellemetlen tünetek, lehet inkább gyógymódot kellene keresni rá, nem új ivástechnikát

jún. 10. 18:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Kísérő
jún. 11. 10:59
 7/11 anonim válasza:
Be kell huteni elotte jol. Eg es fold a kulonbseg.
jún. 12. 20:14
 8/11 anonim válasza:
Azé' iszok me' azé' van!
jún. 22. 09:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Ami nem megy, ne erőltessük.
jún. 22. 23:07
 10/11 anonim válasza:
Mégis ide irkálsz.
tegnapelőtt 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan érdemes nyelvtanulási naplót vezetni? Hogyan írjam?

Először csak írjak szabadon, majd később javítsam ki a hibáimat, vagy már írás közben próbáljak helyesen fogalmazni. Mit írjak a naplóba? Pl írjam le, mit csináltam az nap ?

Hogyan/hol érdemes diákmunkát keresni?

Estin tanulok még ezen kívül 1 tanévet, januárban töltöm a 18-at. Olyanokat keresek, ahol 200-250 ezer forintot meg lehet keresni. Hol érdemes ilyeneket keresni?

Hol/hogyan érdemes elkezdeni az angol nyelven való regényolvasást?

Nagyon szeretek olvasni. Tudok angolul. Valamiért mégse bírtam még soha egy regényt se végigolvasni angolul (még régen próbálkoztam 1-2 Stephen King könyvvel, meg pár fantasyvel, már nem emlékszem pontosan mikkel) de mindet otthagytam max 40-50 oldal után, értettem...

Villanyszerelő OKJ elvégzése közben hol/hogyan érdemes gyakorlati helyet keresni (Budapest)?

Tavasszal szeretnék elkezdeni egy villanyszerelő OKJ-t és ezzel párhuzamosan már segédmunkásként dolgozni, hogy gyakorlatban is lássam, használhassam, könnyebben megérthessem a dolgokat. Elsősorban a lakossági villanyszerelést szeretném megtanulni. Hol, merre,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!