Hogyan érdemes inni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:3
Mondjuk az igaz, hogy tényleg sokan helytelenül lélegeznek.

válasza:Arra szeretnél tanácsot, hogyan tudod megerőszakolni a szervezetedet, mert az vissza jelez, hogy "ez nekem nem jó"?
Régebben nem volt probléma, de mostanság igen.
Elgondolkoztál azon hogy mi lehet az oka?
Esetleg az, hogy régebben még nem volt sérült a nyelőcső-nyálkahártya, a maró hatású tömény szesz csak "melegségeget" okozott, de miután tönkre ment, fájdalmas-maró érzést vált ki a tömény szesz.
Ez csak feltételezés, de gyanús az, hogy régebben nem voltak ennyire kellemetlen tünetek, lehet inkább gyógymódot kellene keresni rá, nem új ivástechnikát
Kapcsolódó kérdések:
Először csak írjak szabadon, majd később javítsam ki a hibáimat, vagy már írás közben próbáljak helyesen fogalmazni. Mit írjak a naplóba? Pl írjam le, mit csináltam az nap ?
Estin tanulok még ezen kívül 1 tanévet, januárban töltöm a 18-at. Olyanokat keresek, ahol 200-250 ezer forintot meg lehet keresni. Hol érdemes ilyeneket keresni?
Nagyon szeretek olvasni. Tudok angolul. Valamiért mégse bírtam még soha egy regényt se végigolvasni angolul (még régen próbálkoztam 1-2 Stephen King könyvvel, meg pár fantasyvel, már nem emlékszem pontosan mikkel) de mindet otthagytam max 40-50 oldal után, értettem...
Tavasszal szeretnék elkezdeni egy villanyszerelő OKJ-t és ezzel párhuzamosan már segédmunkásként dolgozni, hogy gyakorlatban is lássam, használhassam, könnyebben megérthessem a dolgokat. Elsősorban a lakossági villanyszerelést szeretném megtanulni. Hol, merre,...
Pl.: tojás, tej, hús stb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!