Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Étteremben, diszkóban lehet...

Étteremben, diszkóban lehet kapni fehér vadászt?

Figyelt kérdés
Fehér bor plusz kóla
aug. 1. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a 2000-es évek elején ittuk a falusi diszkókban ezt a pancsolt kotyvalékot :D szerintem ha kérsz most is adnak.
aug. 1. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
boroskóla, sör sprite-tal, vodkanarancs és micsoda nyalánkságok voltak akkor, jaj de jó is volt :D
aug. 1. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy ilyet összepancsolnak , ez legjobb esetben a sarki kocsmában szokás
aug. 1. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Fehérbort lehet kapni. Meg kólát is. Megrendeled külön-külön. Aztán összeöntöd. Ennyi.
aug. 2. 08:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Simán megcsinálják nyugi
aug. 2. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Győr környékén a neve "vidéki".
aug. 2. 10:11
 7/7 A kérdező kommentje:

"Győr környékén a neve "vidéki"."

Ez melyik helyen van? 40 éve élek Győrben de még ezt sosem halottam.

aug. 2. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok, a fehér embernek meg kéne adni a jogot az önszegregációra, ha fél a négerektől? Pl. munkahelyen, étteremben csak-fehér termeket létrehozni?

Nem egy embertől olvastam már itthon is és külföldi oldalakon is, hogy félnek a négerektől, mert úgy néznek ki, mint egy majom és egy ember keveréke, valamint beszédstílusuk és viselkedésük is hevesebb vérmersékletűnek, állatiasabbnak tűnik, mint egy fehéré, így nem...

Tengerparti városba éjszakai étterembe fehér ing mellé mi illik leginkább?

Megyünk nyaralni és mindenképpen szeretnénk egy jobb étteremben vacsorázni majd, ezért gondoltam, fehér hosszú ujju inget viszek magammal, viszont nem tudom, hogy milyen nadrág illetve cipő illik hozzá

Egy étteremben a mosogatói munkakör mennyire nehéz?

Csak az edények mosogatása (fekete, fehér mosogató hivatalosan) a feladata vagy a konyha illetve a konyhaz eszközök (pl. tűzhely, mikro, sütő stb. ) tisztántartása?

Mi az, amit az étteremben díszítésként szórnak az ételre?

Fekete magocskák, fehér, zöld szálakkal.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!