Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A cseresznyét mennyire kell...

A cseresznyét mennyire kell összetörni a cefrébe?

Figyelt kérdés
Mivel szokták ezt hatékonyan végezni, hisz az összeset lehetetlenség szétzúzni?
2011. júl. 6. 19:45
 1/4 anonim válasza:
na tehát,ha hordóba benne van,akkor azt bottal szétkel nyomkodni.olyan bot kell,aminek a végén van valami kerek fa avval lehet nyomkodni.mással nem lehet.
2011. júl. 6. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi kézzel mócsingoltuk össze, figyelni kell, hogy a mag ne sérüljön meg, mert attól keserű lesz a pálinka. A mag elvileg leülepszik az aljára, át lehet szűrni.
2011. júl. 6. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

jajj hagyjad már....

kezedben szétpaszírozod és kész.az almát felvagdosod apróra,és kézzel összemorzsolod,így a körtével is.sárgadinnyét csak kimagozod,mint a barackot és szilvát.

2011. júl. 6. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:

Jó nagy bunkó fúrógépbe befogsz egy 120 centis min. 12-es betonvasat, aminek a végére előre ráhegesztetsz (T-alakban)

egy 25 centis 3x10-es laposvasat. A laposvasat nem kell megélezni, csak a sarkait lekerekíteni, hogy ne verje szét a hordó falát, ha hozzáér. 1 vödör gyümölcs 2 perc.

A magok miatt ne aggódj, még kalapáccsal is nehéz összetörni, ha az anyag kiforrt, leül az aljára, egyszerűen kidobod.

Cseresznyénél, meggynél, almánál a pektinbontó enzim használata erősen ajánlott!!

2011. júl. 7. 05:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!