Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért kell várni 6 hétig ivás...

Miért kell várni 6 hétig ivás előtt?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvastam, hogy a diólikőr készítéséhez 6 hét szükséges. De egyik barátom csinált körülbelül egy hete, és megkóstoltuk, és már most finom volt. Akkor miért kell mégis hat hetet várni fogyasztás előtt? Lehet valami bajunk attól, hogy megkóstoltuk? :D
2011. aug. 7. 11:19
 1/3 Phoney ***** válasza:
Mert 6 hét után még finomabb lesz. Nem lesz bajotok.
2011. aug. 7. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. aug. 7. 13:07
 3/3 anonim válasza:
mert addigra ütősebb lesz
2011. aug. 8. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!