Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan higithatnám a sűrű,...

Hogyan higithatnám a sűrű, vastag alma-, ill. körtecefrémet?

Figyelt kérdés
Az almát és körtét, november végén kezdtem erjeszteni, cukor és élesztő hozzáadásával. Szépen erjed, kivéve azt, hogy nagyon sűrű, pépes jellegű, nem enged levet.
2011. dec. 4. 10:32
 1/2 anonim ***** válasza:
vízzel szokták,arányosan,az általad kívánt illetve a pálinkafőzdék számára a törvényben előírt maximális alkoholfokig(egy bizonyos fok alatt,illetve felett nem adhatnak ki páleszt hivatalosan)
2011. dec. 4. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 doboszoli ***** válasza:

A kérdező CEFRÉT akar hígítani.

Egyszerűen vízzel.

2011. dec. 4. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!