Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Bólét (alkoholos) milyen...

Bólét (alkoholos) milyen tálban ajánlott készíteni? Vagy mindegy a tál anyaga?

Figyelt kérdés
Pl. fémlábast az alkohol nem kezdi marni?
2012. dec. 20. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kezdi marni, miért kezdeni :)

De inkább egy szép üvegtálban csináld, mert sokkal mutatósabb. Mi a nagy levesestálban szoktuk :)

2012. dec. 20. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Zsolt75 ***** válasza:

Kedves kérdező, ha a bólé megmarná a fémet akkor meg lehetne inni?

-Végül is meginni meglehetne csak feldobnád a pacskert tőle :-)


Miből készíted te a bólét , hogy ilyen félelmeid vannak?

2012. dec. 21. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!